NASEVAT

0

MTB:lle: Mistä ne jo olemassa olevat polut metsään syntyvät, joille ei uusia kulumia aiheudu?

”Kysyn vaan”

Toivottavasti laskuttamatta jääneet päivähoitomaksut laskutetaan oikeasti porrastetusti, esimerkiksi kuukauden välein. Muuten monelle lapsiperheelle tulee synkkä kesä. Pahoin pelkään, että laskut tulevat muutaman viikon välein.

Kauhulla odotellaan

No jopas on! Paimion opisto ei palauta maksuja tai anna hyvitystä kevään kurssien osalta, lukee perjantain 15.5. Kuntsarissa. Mitäs me kaikki tämän kevään kursseille ilmoittautuneet ja ilman opetusta jääneet tehtäisiin syksyllä niin, että emme ilmoittautuisikaan uudelle kaudelle ollenkaan? Voisiko vaikka opiston edustaja vastata tähän?

innokas liikkuja

Pyörätie on saatava Paimiontielle. Pyöräilijä tulisi ohittaa 1,5 metrin päästä, se ei ole enää mahdollista. Tien reuna on huonossa kunnossa, pyöräilijä joutuu ajamaan keskemmällä kuin mitä autoilija olettaa. Autoilijan kuuluisi käyttää ohitukseen vastakkaista kaistaa, no ei käytä oli vastaantulijoita tai ei.

Polkisin jos uskaltaisin

Näköhavainto kukkavarkaasta! Naapuri näki kun valkohäntäpeura tuli pois hautausmaalta. Meni Pappilanmäkeen kaikessa rauhassa. Olen mökillä havainnut saman, repivät kukat, juuret ovat kauempana maassa.

Syyllinen on peura

On se hyvä, että Karunassakin pääsee taas tankkaamaan ja vielä kohtuuhinnalla.

Pappa

Kun Isosilta menee remonttiin, Moision, Sukselan ja Veikkarin alueen jalankulkijat ja pyöräilijät joutuvat kiertämään Sukselantien kautta Vistalle. Sukselantien nopeusrajoitus pitäisi laskea 50 km/h ja lisätä valvontaa. Nyt kaahataan.

Lapset vaarassa