NASEVAT

0

Kiitos H-Koskinen Oy:lle. Oheinen yritys on hoitanut kiinteistöjen jätehuoltoa Kirismäessä jo pitkään. Meillä asiakkuus on jatkunut yli 20 vuotta ja toivottavasti jatkuu edelleen. Kaikki on sujunut hyvin, eikä mistään ole ollut huomauttamista. Alueella toimii pari-kolme muutakin saman alan yritystä, mutta niille esim. 40 km:n nopeusrajoitus alueella on outo asia. Kiitokset Koskiselle ja työntekijöille!

Mauno Suominen

Hautausmaat rahoittamassa kunnossa, kukkaset kastelematta! Eikö srk:lla rahaa palkata hoitajia?

Unto

Olisipa mukava, jos Paimioon saataisiin oma alppiruusupuisto jäähallin viereen, nykyisten komeitten rodojen eteen.Yhdistykset voisivat kukin istuttaa oman nimikkokukkansa. Rodomultakumpu riittänee kasvualustaksi. Puisto voisi samalla siistiytyä.

Lisää silmäniloa Paimioon

Sauvon Sarapistossa iät ajat järjestetty MLL:n uimakoulu peruttu! Nyt uimakoulua järjestää yritys ja eri tavalla kuin ennen MLL. Olipa hieno päätös…kuka päätti ja millä perusteilla?

Yksityistunteja annetaan varakkaammille?

Olen vuosia ihmetellyt, että kaikki kuuluu facebookkiin…Ei kuulu…Eikä se tavoita ihmisiä…maalla. Yrittäjät yms. muistakaa myös muita, jos asiakkaita kaipaatte.

Mahdollinen asiakas

Iso kiitos Paimion Autohuolto Heleniukselle kun korjasitte autoni ilmastoinnin 12.6. Palvelu ja ammattitaito huippuluokkaa. Pelastitte viikonloppuni.

juhapai

Räksyttävä koira pihalla tiiviisti asutetulla omakotitaloalueella. Todella ärsyttävää on koko naapurustolla herätä liian aikaisin viikonloppuaamuisin koiran räksytykseen. Pitäkää koira sisällä tai olkaa sen kanssa pihalla.

naapuruston puolesta

Miksi Paimion Arkean kotiinkuljetetussa broilerkastikkeessa ei ollut broilerin lihaa ollenkaan perjantaina 12.6.? Törkeää.

Odotan vastausta