NASEVAT

0

On huolestuttavaa nähdä selvästi alaikäisiä nuoria öisin klo 22.00-06.00 välisenä aikana hillumassa Paimion keskustassa. Ja kyse ei ole vain muutamasta. Liian monen huoltaja ei tiedä, välitä, tai on vain ”sinisilmäinen”. Olisikohan aika huolehtia?

”Rajat” kertovat välittämisestä

Ankkalammella muutamat polttivat rannalla tupakkaa ja sähkötupakkaa. Kuusivuotias lapsenlapseni näytti polttajia ja sanoi heitä huligaaneiksi.

Että näin

Paimion kauppiaat herätkää! Energiajuomien myynnin on loputtava lapsille. Pidän toimintaa vastuuttomana!

Huolestunut äiti

Kaupunki hehkuttaa Vähäjokipolun luontokosteikolla. Ensin luonnonvarainen alue pilataan rakentamalla ”luontopolku”, jonka jälkeen alue rakennetaan täyteen omakotitaloja. Uskonpa alueen olleen keidas ennen näitä toimenpiteitä.

Kukkuuko käki enää ensi kesänä?

Koronasta jotain hyvääkin? Tänä kesänä ei ole ulkolaisia marjanpoimijoita ruuhkaksi asti näillä main. Niinpä ei varmaan kukaan valita Nasevissa miten poimijat tulevat kotimetsään riipimään marjat pois varpuineen, kaikkineen.

Ylävistan äijä

No selvisihän se, kun mummu sanoi: ei saa lapselta karkkia kieltää! Mummu jatkaa vaan niitä 12-tunnin yöuniaan siellä omassa kuplassaan ja hankkii sille kullannupulleen vielä sen nelipyöräisenkin romun, jolla pääsee vielä kovemmin, vaikka valopylvääseen asti. Tyhmiähän on ne, jotka yörauhan perään naukuvat, ei Suomi työntekijöitä kaipaa. Ajellaan yöt, nukutaan päivät ja sossu hoitaa.

asukas ”kiitoradan” varrelta

Nuori mopoilija keuli tiistai-iltana mopollaan 110-tiellä. Saaren alueelta kääntyi ja lähti alamäkeen, nokka pystyssä tasapainoa hakien. Meno näytti niin hurjalta, että katsoin, pysyykö vai ei.

Mietin, jos äitisi näkisi

Kiitos palautteesta PaltanPadan ruoasta! Broilerikastikkeen annostelu ei ole selkeästi ollut onnistunut. Olemme tästä pahoillamme ja kiinnitämme jatkossa asiaan paremmin huomiota! Palauteasioissa kannattaa olla yhteydessä suoraan ravintolaan tai keittiöön, niin pystymme paremmin korjaamaan tilanteen sekä nopeammin vastaamaan palautteeseen.

Ystävällisin terveisin, Arkean Paimion väki

Paimion yrittäjät, niin marjatilalliset kuin muutkin. Onhan varmasti jokaikinen nuori saanut vastauksen työhakemukseensa? Ei ole merkitystä mikä se vastaus on, mutta turhaan ei saa odotuttaa. Käytöstavat opitaan mallista, kuten myös yrittäjämyönteisyys.

Kehtaako joku vastata?

Hyvää palvelua Paimion Apteekissa. Iloinen, palveleva ja osaava henkilökunta. Kiitos, jäi kiva fiilis!

Ohikulkumatkalla ollut asiakas Salosta