NASEVAT

0

Olipa Koskelassa kävelylenkillä ollessani mukavaa kuunnella juhannusaattona koiran ulvontaa niin, että koko kylä raikui. Kyseinen koira on ulvonut pidemmän aikaa päivät pitkät. Mahtaa koiralla olla mukavaa, kuten varmaan naapureillakin.

Pitäiskö tehdä jotain?

Mitenhän Kalevantiellä on onnistuttu levittämään lantaa enemmän tielle kun pellolle? Oli auto kivannäköinen, kun ajelin siitä läpi.

metrin päästä kolme metriä ohi

Helppo tapa lenkittää koirat kerrostalossa, avaat vain pation oven ja päästät koirat vapaaksi, juoksevat naapuritalon tontille lasten leikkipaikkaan ja kyykistyvät sinne tarpeilleen. Tulevat kotiin ja juhannusaatto pelastettu.

Tuskin oli ensimmäinen kerta

Alaikäinen mopopoika häiriköi mopollaan yöt ympäriinsä Cafe Astan ja S-Market parkkipaikalla 21.6. peräti aamuyöllä puoli neljään.Onko vanhempia ja missä kunnossa? Nyt viranomaiset töihin, kun näyttää se palkkakin kelpaavan, vai onko tuolilla liikaa liima?

palkanmaksaja

Korvenalantien järjetön monttupyörän repiminen on nyt hyvällä videolla niinkuin asianosaisetkin. Se loppu nyt tai video lähtee poliisille. Kaikki joskus nuorii mut joku järki pitää hommis olla.

Nyt oikeesti riittää

Mopoilevat nuoret ovat suurelta osin kunnon porukkaa. Voisiko Paimio osoittaa nuorille, aluetta missä voi ilman paheksuntaa istua penkillä ja ajella mopoilla? Kaupunki ei tarjoa nuorille kesäisin mitään. Paimio kaikki lähellä – kaikille?

Myös nuorten oma Paimio

Nyt voisi joku kaupungin puutarhapuolelta tulla katsomaan Moision lähiöön, miten mukavasti talot hukkuvat näiden ajamattomien niittyjen taakse. Todella epäsiistin näköistä, eikä leikkuussa ole mitään logiikkaa. Mukava pieni punkkipöheikkö lapsille.

Please, alkakaa taas ajamaan nurmikkoa!