Viikonloppuna kovia ylinopeuksia

0

Poliisipartio pysäytti 29.5. kello 17.55 Paimiossa moottoritiellä henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut ajokorttia. Kuljettajalla oli 24 kpl aikaisempia ajokortitta ajoja viimeisen vuoden aikana. Asiaa tutkitaan kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Hiukan myöhemmin poliisipartio mittasi Paimion Pitkäportaassa moottoritiellä henkilöautolle nopeuden 193 km/h. Kuljettajana oli 19-vuotias mies. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Samaisena perjantai-iltana kello 22.54 moottoripyöräpoliisi mittasi Raisiossa kehätiellä 100 km/h nopeusrajoitusalueella henkilöautolle nopeuden 164 km/h. Kuljettajana oli 17-vuotias nuorimies, jolla oli ikäpoikkeuslupa henkilöauton kuljettamiseen. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, ja kuljettaja määrättiin ajokieltoon.

Puolen yön aikaan lauantain vastaisena yönä moottoripyöräpoliisi mittasi Maskussa 8-tiellä henkilöautolle nopeuden 203 km/h. Kuljettajana oli 18-vuotias nuori mies. Autossa oli kyydissä kaksi matkustajaa. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Paimiossa moottoripyöräpoliisi mittasi kello 00.50 moottoritiellä henkilöautolle nopeuden 200 km/h. Kuljettajana oli 20-vuotias mies, ja autossa oli yksi matkustaja. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Samana yönä kello 01.35 moottoripyöräpoliisi mittasi Kaarinassa moottoritiellä moottoripyörälle nopeuden 182 km/h rajoituksen ollessa 120 km/h. Kuljettajana oli 30-vuotias mies, jolla ei ole koskaan ollut ajokorttia, ja hänellä on kaksi aikaisempaa ajokortitta ajoa viimeisen vuoden aikana. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.