NASEVAT

0

Pyökärin yökuljettajalle iso kiitos.

Ivan 69

Sinä kuljettaja, joka aina ajat neljääkymppiä Sukselantiellä, tiedoksi että uudessa tieliikennelaissa ( voimaan 1.6. 2020) voidaan sakottaa myös alinopeutta ajavaa!

närkästynyt

Pieni oikaisu ”Jäkälälle”, ”Yrittäjälle” ja ”Sepelihammastiikerille”, kannattaisi ensin selvittää asiat itselle, ennen kuin laittaa perättömiä kommentteja lehteen.Toiminta motellin alueella on maa-aines- ja ympäristöluvan, sekä voimassa olevien kaavamääräysten mukaista, tämän voi tarkistaa kaupungilta. Kengännumeroni on 42, mielestäni en ole isokenkäinen. Voitelemista minulla riittää tarpeeksi noissa alueella olevissa murskekoneissa. Tuota kerhon jäsenkorttia en omista, eikä sitä ole minulle kukaan tarjonnutkaan. Rahojen rouhimisen voi tarkistaa Paimion Logistiikkakeskuksen verotiedoista, ne tiedot ovat julkisia.

Vielä yksi toive: Jos toiminta motellin alueella kiinnostaa/harmittaa jotakuta, niin toivoisin ensin ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen ja ”nasevat” purnaajan omalla nimellä.

Pertti Huuhka – Rinteen Rouhija / p. 0400 525 079

Kiitos Matleenalle, Paimion kunnon kuntalaiselle vm 2019. Olet todella kunniakirjasi ansainnut? Olet ollut todella ahkerasti liikuttamassa ikäihmisiä – ja muitakin ulkoilmassa jumpaten ja aktivoiden. Aina iloisesti kannustaen ja hymyillen.

mukana ollut

Mahtavasti toteutettu harvennus Rivonmäellä. Maisemasta tuli kauniin puistomainen, ei turhaan raivailtu ja lintujenkin maltettiin antaa pesiä pesintänsä loppuun. Täysi 10.

Luonnonystävä