NASEVAT

0

Loppistentiellä Varasvuoren juurella on todellakin noussut/nousemassa uusien talojen rypäs. Hämmästyttää, miksi kaavoitetaan ja saa rakentaa niin tiiviisti, huomioimatta , sopiiko tämä olemassa olevaan väljemmin rakennettuun ympäristöön.

Rivitaloko?

Alkaapa taas ajelu Vanhalla Karunantiellä olla aika jänskää.

Golfpallo

Mihin on kadonnut jokavuotinen mansikkakoju paimiolaisen kaupan pihalta? Sääli näin koronan aikana, jolloin molemmat yrittäjät olisivat hyötyneet mansikan myynnistä.

Missä perinteet?

Onko edustusjoukkueen hyvä antaa urheilullista esimerkkiä nuorille some-päivityksissä, joissa hehkutetaan alkoholin käyttöä ja lisäillään kuvia selvästi päihtyneistä pelaajista?

Influenceri

”Yrittäjä”. Lähivuosina meno vain pahentunut. Näin maailma muuttuu! Jopa valheet jäsenkortilla onnistuvat. Tavalliselle tallaajalle ei todella ole enää tilaa ePaimiossa. Tokihan voi äänestää jaloillaan.

Sivusta seurannut

Hyvä kirjoitus ja näpäytys Pertti Huuhkalta näille nimimerkin takana huuteleville! Olen samaa mieltä, että nimi kirjoituksen alle jos joku asia jyrsii mieltä!

Kenneth Finnholm

Yrittäjänä en toista yrittäjää kadehdi. Eniten nyppii epätasa-arvoiset ja muutoin käsittämättömät päätökset, joihin Paimiossa saa varautua, olit sitten yksityishenkilö tai yrittäjä. Lähinnä tästä oli kommentissani kysymys. Sama meno tuntuu jatkuvan vuodesta toiseen.
Yrittäjälle, joka motellinmäen tasoitusta urakoi, nostan hattua. Päätöksentekijät vaihtoon.

Edelleen ”yrittäjä”

Vaihdathan suuntaa, jos eläkeläismies Paimiossa ehdottelee julkisilla paikoilla palveluksiaan sinulle. Lähestyy jopa hautausmaalla ja kaupassa ehdotuksineen.

Kieltäytynyt

Kiitos Jaana Kirsi, kirjoitus maaseudusta positiiviseen sävyyn oli täyttä totta! Palautit mieleen oman lapsuuteni, mistä se leipä pöytään tulee! Hyvää kesää!

Ulla-Maria