0

NASEVAT

Tuolla jokipuistossa olevan kodan armotonta kohtelua ajattelin. Kävin aamukävelyllä niin ensimmäisestä kaideosasta kaksi välipuuta rikottu ja kaide myös, grillissä oli toinen välipuu. Laitoin paikoilleen, mutta eihän se pysy. Nuoriso nyt ajatelkaa mitä teette.

Janne

Ei ole ihme, jotta rotat lisääntyy vauhdilla, koska rotanmyrkkyä saa vain käymällä jonkun kurssin?

jottain tarttis tehrä

Laittakaa hyvät hevosen omistajat katoksia laitumille. Eläimetkin tarvitsevat suojaa auringolta ja sateelta.

Hummani hei

Kiitos pujon niittäjille, ilmeisesti kaupungin puutarhapuolen väelle! Kiusalan leikkikentän tienhaarassa oli rehevä pujokasvusto. Ongelma on tältä kesältä poistettu. Olen yrittänyt niitä joka kesä repiä juurineen. Repiminen on tehokkaampi tapa poistaa pujo, peräti 76 % kasvustosta vähenee jo ensimmäisen kerran jälkeen.Kyläyhteisön pujotalkoot pelastaisivat monen allergikon kesän ja rahansäästö lääkityksen poisjäännistä olisi merkittävä. Nyt ehtisi vielä talkoilla, kun pujo on vasta nupulla.

Arja Kulmala

Oli hienoa olla seuraamassa Paimion Pesiksen järjestämää JunnuSuperin turnausta Tiira-areenalla. Järjestelyt toimivat mainiosti ja lasten liikunnan ilo sekä aito riemu saivat hymyn kaikkien huulille. Kiitos PaiPen väki!

M.K.

Kiitos torstai-illan konsertista Duo Nordellille ja Irma Aulasvuolle. Kuului selkeästi naapurikerrostalon pihalle.

Asukas

Iskun-talon kunnostus oli hieno juttu. Säännöt tilojen vuokraajille on pahus vieköön unohtuneet! Nuoremmilla vuokraajilla juhlat jatkuvat läpi yön. Ei näin pikkuisen paremmassa Paimiossa!

Uneton Paimiossa

11.7-12.7 Iskun talon öiset bileet valvotti naapureita yöllä kolmeen asti. Humalaisia nuoria kadulla jo n. klo 21. Kova meteli, juopuneiden örvellystä ja metakkaa. Moottorien pörinää jne. Missä järjestyksenvalvojat? Me naapurit emme ole kuuroja.

Hilve Puumalainen

Lippalakkimies, joka veit Tallintie kakkosesta viikonloppuna kukkia ja koriste-esineitä. Palauta ne, tuntomerkkisi tiedossa!

mielensäpahoittajat

En tiedä onko tämän ollut tarkoitus olla ansa koirille, ruokkia luonnoneläimiä, mutta ei kyllä kovin järkevää. Rottakanta rehottaa muutenkin. Kerätty pois Tillintien reunasta, puun takaa.