NASEVAT

0

Eikö tiloilla ollutkaan tarpeeksi töitä kausityöntekijöille, kun ehtivät kaikki mustikat poimia ja osin vielä raakileina.

Lähimetsän kotitarvemarjastaja

Sinä, joka veit polkupyörän Mäkiläntie 3:n pyörävarastosta, palauta pyörä samaan paikkaan.

Sepe

M. Ojalan (KL 17.7.) julkituoma nuorison liikennerajoituksista piittaamattomuus on laaja ongelma, joka koskee koko Vistan taajamaa. Ongelma ei poistu yhden tiepätkän sulkemisella. Kun nuorten vannhemmat eivät välitä jälkikasvunsa liikenneröyhkeydestä ja paikallispoliisia ei ole, tulisi ensiapuna Vistalle saada edes liikennehidasteita tai kameroita ennen kuin jotain peruuttamatonta tapahtuu.

Vältetään tieliikennekuolemat

Seuratiellä ylinopeutta ajavien mopoilijoiden ongelma ei poistu siirtämällä sitä Seuratieltä vaikkapa Sahatielle. Itse ongelma ovat holtittomat mopoilijat, joiden käyttäytymiseen tulisi vakavasti puuttua, meno on Vistantiellä kuin villissä lännessä. Alta pois mummot ja papat, pärinäremmi kaasuttelee ja meluterrorisoi yötä päivää!

Uuspaimiolainen, joka harkitsee poismuuttoa

Lauantain ehtoon saunalenkki, kolmas peräkkäinen lauantai kun kirkonkellot ei soi, luukut kyl aukeevat mut hiljaista on. Ilmoitin 13.7. 2020 Paimion Seurakuntaan et lauantain ehtookellot ei soi! Onpas vaikea vika kun ei saada korjattua. En oikein voi uskoa et säästösyistä?

Kuuntelija Maija

Yhteiskuntakelvottomuutensa ovat osoittaneet ne mopo-/kevarikuskit, jotka halveksie suhtautuvat muiden kansalaisten oikeuteen kohtuulliseen kotirauhaan yöllä. Valitettavast tyhjän pään katteena korea kypärä ja talenttia riittänee vain ilkivaltaan ja vauhtiveivin vääntämiseen.

Jokaöiset onnettomat

Kyllä taas on mukava yö! Mopot ajavat täysillä milloin keulat pystyssä, milloin muutoin vain äänekkäästi viritetyin mopoin. Eikö tästä tule loppua? Missä on se taho, joka tekee tästä meluterrorismista lopun, että saamme vihdoin yörauhan.

Kiva kaukana

Kiitos jälleen torstai-illan konsertista Reijo Asp, Jukka Sarmasto sekä Kari Kaunismaa. Kerrostalon kuuliat olivat mukana myös nyt.

Asukkaat

Tällainen pyörä on seissyt ainakin kuukauden Tallintien takana puistossa, lammen vieressä.

Mervi Kuusela