NASEVAT

0

Ovatko työntekijät ja työnantajat tietoisia, että lääkärin kirjoittama sairausloma on suositus. Töihin voi palata aikaisemmin jos pystyy. Mikään laki eikä vakuutus sitä estä. Työnantaja voi myös evätä sairausloman tai määrätä toiseen työhön. Ollaan onnellisia, että työtä on! Sitten kun vakava sairaus tulee, niin sitten ollaan sairaana, mutta yleensä juuri he haluavat tulla aikaisemmin töihin. Töissä käydään, jotta saadaan rahaa maksaa asumiset ja ruuat ja sitten mennään kotiin.

Turhat stressit ja valitukset pois

Sauvon Kunnan pitää ehdottomasti myös julkaista ostolaskutuksensa! Avoimuutta julkiseen toimintaan pitää saada! Mitään salattavaa siellä ei pitäisi olla, ja se olisi kaikkien edun mukaista nähdä minne rahamme menee.

Kenneth Finnholm

Kertoivatko ne lepakot siellä vintillä, että juuri sinä olet isänmaan mahtavin toivo rallikentille? Menitkö lankaan? Korttisi olet ehkä saanut tai pitänyt isukin ”hyvä veli”- suhteilla, mutta et tunne järjestyslakia et tieliikennelakia. Ajelet ja kaahailet äänestä päätellen aivan rapakuntoisella autolla, voi raukkaa. Ei sinun varmaan kauan tarvi ajella.

huolestunut myötäeläjä

Kysymys poliisille ja Tokmannin myymälän vastaavalle. Seurasin tilannetta, jossa myymälävaras oli otettu kiinni, ja poliisia kun odotettiin, miestä istutettiin kaikkien nähtävillä kädet ja jalat nippusitein sidottuina siinä kaupan eteisessä. Aika krouvilta häpeäpaalumeiningiltä näytti. Saako todellakin näin muutkin kuin vain poliisi vangita ja sitoa varkaan?

jäin miettimään

Kiitos Halvalan Huukolle monista tarinoista. Olet tarjonnut Kuntsarin sivuilla monenlaisia ajattelemisen aiheita ja hienoja muisteluita. Ei ole helppoa elämä ennenvanhaan ollut. Kertomus nuoren hevosmiehen työstä sai aikaan ajatuksia. Kyllä moni nykyihminen jättäisi homman sikseen ja lähtisi sosiaalihuollon luukulle. Paljon helpompaa nukkua päivät ja repiä kylillä mopolla yökaudet.

terveisin Ylävistan äijä