NASEVAT

0

Miksi Sauvon kunnan ostolaskuja ei reilusti julkisteta. Onko niissä ehkäpä jotain salattavaa? Kuntalaiset varmaankin ne haluaisivat nähdä. Pitäisikö tähän asiaan käyttää konsulttia!

kuntavaalit

Oma vika. Typerää palautetta mopejen pärinästä Seuratiellä tai ylipäätään keskustasta. Jokainen sieltä asunnon hankkinut on voinut tutustua tilanteeseen ennen ostopäätöstä. Kumpi oli ennemmin, talo vai tie. Hankkikaa asunto metsäkorvesta.

A-P

Suomi on tähän mennessä selvinnyt koronasta melko hyvin, pitkälti kansalaisten ponnistuksin. Valtiovallan suurin virhe on kuitenkin ollut maskisuosituksen puute, vaikka suositus tai pakko on jo käytössä 120 maassa. Ulkomaisten tutkimusten mukaan maskit vähentävät tartuntoja jopa 70 prosenttia, ja kangasmaski on oikein hyvä. Nyt tartunnat ovat taas kasvussa Suomessakin. Kuka vain voi olla tietämättään oireeton kantaja ja virus tarttuu jopa vain hengittämällä.

Milloin maskisuositus?

Nyt on järjestyksenvalvojakin siunannut yöajan normaaliin liikenteen ääniin kuuluvaksi kaikki mopoilla ja autoilla aikaansaadut räjäyttelyt, paukuttelut ja moottorien huudattelut. Eipä tehnyt sitä turhaan, kyllä kiitettävästi oli ymmärretty ja toimeenpantu sunnuntaina iltayönä.

Kiitos

Se on huuhkaja tai 42 jolla pistetään rotat matalax…

hiiri piilossa

Paimion Tokmannilla myymälävarkaustilanteen nähneenä, teko oli väärin, mutta niin oli väärin myös makuuttaa poikaa kolmen miehen alla eteisessä.

ostoksissa virhe, en vain pystynyt mennä uudestaan katsomaan nöyryytystä.

Ei joudu nippusiteisiin, kun ei varasta.

Asiakas