NASEVAT

0

Tokmannilla voi todella joutua nöyryytetyksi vaikkei varasta. Jokin aika sitten en päässyt kassalta läpi, kun hälytti, kassalla laukku tutkittiin moneen kertaan, ohi menevä mies sanoi: ”varkaat kiinni vaan”! Lopulta laukusta löytyi heiltä ostettu tuote monen kuukauden takaa, kassa vain ei ollut poistanut jotain, en vieläkään tiedä mitä. Nöyryytys oli suuri. Ei edes anteeksi pyyntöä?

rehellinen

Olipa hienoa lukea Arimo Lähdeniityn kolumni digiasioista. Olen tottunut häneltä ihan muunlaisia historiaan liittyviä juttuja. Opettava ja asinatunteva tarina.

Hessuli

Pitääkö jonkun jäädä auton alle ennen kuin kaupunki tekee Kepontien risteykselle jotain? Pian alkaa taas koululaiset liikkua ja päiväkodin haku/tuontirumba. Näkyvyys Vistan suuntaan olematon eikä Oinilaankaan hyvä. Risteyksessä ei edes stop-merkkiä!

Läheltä piti

Ei tarvitsekaan olla ulkolainen marjanpoimija, että ajaa hurauttaa toisen tontille marjastamaan tai sienestämään. Ameriikan mailla voisi moisesta saada hauleja persuksiin. Meikäläinen ei moiseen ryhtyisi. Riittää, että käy lorauttamassa aamuvirtsat lannoitteeksi sienimettään. Terveisiä ja kesänjatkoja.

siimaleikkaaja

Voivatko nuoret tosiaan käydä ihan tahallaan kerrostalon pihalla metelöimässä ja häiritsemässä? Miksi tällainen meno sallitaan? Aika pienet on piirit.

mietityttää vaan