Kehätiellä aukeaa maanantaina uusi risteyssilta

0

Helsinki-Turku moottoritien ylittävä uusi Kirismäen risteyssilta otetaan liikenteelle maanantaina 27.7.2020 klo 9. Uuden sillan käyttöönoton jälkeen työt Helsinki-Turku-moottoritiellä jatkuvat ja elokuussa puretaan vanha moottoritien ylittävä Kirismäen risteyssilta.

– Uuden suuren sillan liikenteelle otto on aina merkittävä virstapylväs rakennusurakassa. Valmistumisen myötä pääsemme siirtymään eteenpäin monessa muussa työvaiheessa, kertoo työpäällikkö Eetu Väisänen Destialta.

Kirismäen eritasoliittymän rakentaminen on hänen mukaansa monivaiheinen työ, johon vaikuttaa myös tarve huolehtia siitä, että liikenteen kannalta kaikissa rakentamisen vaiheissa on mahdollisimman sujuvat järjestelyt.

Sillan valmistuminen aikataulussa mahdollistaa myös sen, että seuraavat työvaiheet voivat jatkua suunnitellusti. Elokuussa otetaan liikenteelle moottoritien siltapari, joka ylittää rakenteilla olevan kehätieltä Helsingin suuntaan liittyvän rampin. Kokonaisuudessaan Kirismäen eritasoliittymä valmistuu vuonna 2021.