Makarlan silta auki viikon päästä

0
Makarlan siltatyömaalla työkoneet ovat hävinneet ja asfaltti hohkaa uutuuttaan. Silta avataan viikon päästä.

KAARINA Piikkiössä kantatiellä 40 sijaitsevan Makarlan ylikulkusillan rakentaminen on loppusuoralla ja silta avautuu liikenteelle viikon kuluttua perjantaina. Vaikka silta aukeaakin, työmaa-alueella on edelleen meneillään viimeistelytöitä, jotka valmistuvat syyskuun loppuun mennessä.

Uuden sillan liikenteelle avaamisen jälkeen tehdään työmaa-alueella vielä pieniä viimeistelytöitä, kuten sillan massaliikuntasaumaus. Työt valmistuvat lopullisesti syyskuun loppuun mennessä. Urakoitsijana hankkeessa on ollut Destia Oy.

Muutoksia liikenteeseen on luvassa myös ainakin hetkittäin, kun Salvelan putkisilta uusitaan alkusyksyn kuluessa Makarlantiellä. Ajoneuvoliikenne ohjataan kiertotielle viikon ajaksi 24.7.- 29.7.2020.

Salvelan putkisillan uusimistyöt tehdään mahdollisimman nopealla aikataululla ja alueen liikennehaitat pyritään Elyn mukaan minimoimaan. Liikennekatkon ajaksi ajoneuvoliikenne on viitoitettu kiertotielle, joka kulkee Hepojoentien ja kantatien 40 kautta. Kevyelle liikenteelle on järjestetty kulku työkohteen vierestä.