lauantai 25. 3. 2023

Poliisi otti kiinni asemiehen Piikkiön Linnavuoren maastoista

0

Poliisilla oli operaatio Kaarinan Piikkiössä Linnavuoren ulkoilualueen tuntumassa tiistai-iltana. Lounais-Suomen poliisin Twitterin mukaan poliisi sai ilmoituksen aseistautuneesta henkilöstä Kaarinassa kello 20.

Alueella oli kuultu aiemmin myös ammuskelua, mutta poliisitiedotteen mukaan tilanteesta ei ollut vaaraa sivullisille. Henkilö otettiin kiinni kello 23, eikä poliisi tiedota tilanteesta enempää.

Paikalla oli illalla useita poliisin partioita ja paikallisilla somekanavilla keskustelu tapahtumista kävi vilkkaana. Poliisi oli paikalla raskaasti varustautuneena esimerkiksi luotiliivein ja lähialueen asukkaita kehotettiin jopa välttämään hetkellisesti liikkumista alueella. Paikalla oli myös poliisin panssariauto.