Saaristo openista tuli syysfestarit

0
Apulanta-yhtye avaa Saaristo Openin.

Alkukesästä peruutettu Saaristo Open Kaarinan Hovirinnassa toteutuu nyt elokuun lopussa. Viime vuonna loppuunmyyty festaritapahtuma siirtyi pidettäväksi 27.-29.8. ja yleisökapasiteetti on puolitettu 7500 henkilöön. Festarivieraita varten varataan kasvomaskit. Tapahtuma-alueen kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan ja ovat olleet myös AVI:ssa kommentoitavana.

– Meillä on ympäri festivaalialuetta useita käsienpesupisteitä sekä sen lisäksi erikseen ympäri aluetta riittävästi käsidesipisteitä, joita on myös hyvin ruokamyyntipisteiden sekä sisäänkäyntien yhteydessä. Tapahtuma-aluetta siivotaan jatkuvasti. Erityisesti anniskelualueiden tiskien ja pöytien pintoja ruiskudesinfioidaan usein. Meille on tietenkin asiakkaan terveys tärkeintä, vaikka Suomessa ei juuri koronatartuntoja olekaan onneksi nähty viime aikoina, kertoo järjestelyistä tapahtumapromoottori Kalle Keskinen.

Mukana Saaristo openissa on liuta maan kärkiartisteja, ja maanantaina alkanut lipunmyynti on lähtenyt vauhdikkaasti liikkeelle. Keskisen mukaan jo keskiviikkona oli myyty yli puolet lipuista.Kolmen päivän aikana Kaarinassa nähdään upea kattaus kotimaisia tähtiä. Mukana ovat Apulanta, Lauri Tähkä, MG, Gasellit, Ida Paul ja Kalle Lindroth, Suvi Teräsniska, Vesala, Ellinoora, Elastinen, Irina, Reino Nordin, Kaija Koo, Popeda, Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello, Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani, Pyhimys, Neljä Ruusua sekä Klamydia.

Aiemmin ostetut festivaaliliput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Uudet liput ovat myynnissä Lippupisteessä sekä Tiketissä.