0

NASEVAT

Koittakaa ny saada rakennettua rivitalo asuntoja, vuokra sellasii. Ei vanhana viiti paljoo kulkee portaita ylös ja alas ku ei oo hissiä. Ja sauna kellarissa. Yök.

Sepe

Kyllä nyt löi yli hilseen! Aivan käsittämätöntä toimintaa Paimion seurakunnalta!!! Suuri pettymys Karunan, Vikanokan rannalle saapuessa ja aikomuksena nauttia uimisesta lapsenlapsen kanssa. Vastassa kyltti: Yksityisalue, Paimion seurakunta.

Nyt järki käteen

Onko tämä nykyaikaa että mummot laittaa ja toiset korjaa sadon? Sinä röyhkeä yön kulkija, joka kävit 7.–8.8. kaivamassa Silkkikiven kauneimmat kukat, syysleimut, samettiruusut, kuunliljat. Samoista kukkapenkeistä lähti keväällä yön aikana pääsiäisliljat. Olemme koko kesän kantaneet ämpäreillä vettä talon päädyssä olevasta ojasta, emme käyttäneet maksavaa vettä. Joskus saimme miehistäkin apua. Jätit jälkeesi meille katkeran mielen ja kenkäsi ja lapiosi jäljet sekä riistetyt kukkapenkit. Kuutamohortensiat on vielä jäljellä.

Hoitavat mummot

Näinpä outoa unta. Perjantaina iltayöstä olivat Korkeasaaren apinatalon asukit lähteneet kesäretkellään Paimion keskustaan ajelemaan. Ja voi sitä riemua! Kerrassaan eläimellistä menoa. Surullista vaan että se aivotoiminta on niin rajallista.

sääli

Miksi Sauvon kunta ei saanut korona-avustusta Opetus- ja kulttuuriministeriöltä? Jäikö hakematta? Rahaa olisi saanut varhaiskasvatukseen sekä esi- ja perusopetukseen, kun vain olisi hakenut. Paimio sai yli 200 000 euroa.

Satsattaisiinko lapsiin?

Kiitokset Kepontien risteyksen turvallisuuden roimasta parantamisesta kaikille niille, joille kiitos kuuluu. Hienosti toimittu ja nopeasti reagoitu.

grand canyon