K-Supermarket Piikkiöön uusi kauppiaspari

0
Sampsa ja Rebekka Mäki aloittavat kauppiasuransa syyskuun alussa.

Sampsa ja Rebekka Mäki aloittavat kauppiasuransa syyskuun alussa Piikkiön K-Supermarketissa.

– Tuntuu hienolta päästä aloittamaan yhteinen haaveemme kauppiasurasta Piikkiössä. Haluamme kehittää yhdessä piikkiöläisten kanssa palvelevan ja ajan hermolla olevan lähikaupan, jossa huomioidaan asiakkaiden toiveet, iloitsevat Sampsa ja Rebekka.

He ovat tyytyväisiä siitä, että Piikkiössä on loistavat mahdollisuudet saada runsas valikoima paikallisia tuotteita.

– Piikkiössä on esimerkiksi upeita lähialueen puutarhoja, joiden kanssa odotamme pääsevämme yhteistyöhön. Haluamme panostaa erityisesti kaupan Herkkutoriin sekä tuoretuotteisiin ja tarjota alueen asukkaille mahdollisimman monipuolisen ja kattavan lähikaupan, he sanovat.

Sampsa kiittää kasvattajakauppiastaan Hannu Aaltosta, jolta hän on saanut opastusta ja tukea matkalla kohti kauppiasuraa. Sampsa on työskennellyt liki kymmenen vuotta Hannu Aaltosen palveluksessa. Kupittaan K-Citymarketissa hän on työskennellyt kaikilla osastoilla ja myös K-Supermarket Förissä. Kaupan uran hän aloitti Siwassa Säkylässä, josta hän on kotoisin.

Myös Rebekka on työskennellyt Kupittaan K-Citymarketissa yli kymmenen vuotta. Koulutukseltaan hän on matemaattisten aineiden maisteri, mutta siirtyy nyt puolisonsa rinnalle kauppiasyrittäjäksi.

Sampsan ja Rebekan perheeseen kuuluvat lapset Saara 4 vuotta ja Mikael 1,5 vuotta.