Paimion Minitriathlonissa ennätysmäärä kisaajia

0
Paimion Minitriathloniin on ilmoittautunut jälleen ennätysmäärä kisaajia. Mukana on miesten sarjassa lähes 50 kisaajaa, naisten sarjassa 30 kisaajaa ja 20 joukkuetta. Jokaisessa joukkueessa on kolme urheilijaa.
Kisaan voi ilmoittautua vielä myös paikan päällä.
Kisa järjestetään lauantaina 15. elokuuta kello 10 alkaen Ankkalammella.
 
Minitriathlonkilpailun keskus on Ankkalammella, mutta pyöräilijät koukkaavat 18 kilometrin reitillään myös Vistan läpi. Kisan järjestäjät toivovat muiden liikenteessä olijoiden antavan tilaa ja turvallisen kisamatkan triathlonisteille. Kisaajat ovat Vistalla noin kello 10.20-11.00.
Pyöräosuuden reitti kulkee Ankkalammelta Tarvasjoentien, Inkeriäistentien ja Kalevantien kautta Alvar Aallon tielle, Kaaritielle, Asematielle ja Sähköyhtiöntielle.
Kilpailun juoksuosuus viiletetään Oinilan suunnalla. Kisa huipentuu Ankkalammen hiekkarannan maalivaatteelle.
Nopeimpien kisaajien ennakoidaan olevan maalissa jo ennen kello 11.
 
Kisaa voi seurata parhaiten Ankkalammella, mutta kilpailijoita voi kannustaa myös matkan varrella. Ankkalammella yleisöä viihdyttää juontaja Piia Koriseva. Paikalla on myös puffetti.
Yleisön toivotaan antavan kisaajille tietä Ankkalammella ja korona-aikaan turvallisen etäisyyden.  Kilpailun järjestäjät pyytävät, että et tule paikalle, jos tunnet itsesi kipeäksi tai sinulla on koronaoireita. Kisan ja tapahtuman turvallisuus luodaan yhdessä.
 
Paimion Minitriathlonin järjestävät viidettä kertaa Peimarin Latu ja Polku sekä Paimion kaupungin vapaa-aikapalvelut.