NASEVAT

0

PaiHa voisi panostaa myös kiroilun ja huutamisen vähentämisen lisäksi siihen ettei siinä ”pyhäpuvussa” kuljeta tupakka suussa kentän lähellä ennen/jälkeen omien pelien tai harkkojen. Huonoa esimerkkiä nuorille harrastajille. Ja todella ruman näköistä.

Esimerkkinä nuorille

Kävely tiistaina Paimion kaduilla. Aina kun lähestyimmekin suojatieto, autot pysähtyivät ja antoivat mennä. Välillä jäimme katselemaan maisemia, vähän liian lähelle suojatietä ja autot pysähtyivät.

Todella fiksua ja esimerkillistä liikennekäyttäytymistä.

Näin teillä, olisipa meilläkin

Talous kuralla, vaikkakin hyvin hoidettu. Joten uusia investointeja kannattaa tarkaan miettiä, ettei jouduta luopumaan jo olemassa olevista. Kannattaako sijoittaa miljooonia kiertoliittyminiin tai kevytliikenneväylään?

Edullinen parempi

Avoin kirje Liedon Säästöpankin johdolle. Onko melestänne Paimiossa Säästöpankin palvelut ajan mukaisella tasolla. Pankin Paimion sivukonttori on auki kerran viikossa kolme tuntia. Lisäkseni ikäihmisiä oli noin 15. Jonotus aika 2 tuntia.

En saanut asioita hoidettua

Liedon Säästöpankin erityisjärjestelyt liittyvät vallitsevaan koronatilanteeseen ja pankkiasioinnissa tapahtuneeseen muutokseen. Toimenpiteillä pyrimme turvaamaan asiakkaiden ja henkilökunnan toimintakyky poikkeusaikoina. Henkilöresurssien tarve on kasvanut verkko- ja puhelinneuvotteluissa; vastaavasti konttoriasiointi vähenee entisestään. Erityisesti korona-aikana asiakkaat siirtyvät asioimaan sähköisissä kanavissamme, joissa pyrimme myös olemaan tavoitettavissa.

 

Haluamme jatkossakin ylläpitää laajaa konttoriverkostoamme 7 paikkakunnalla. Suurissa konttoreissamme Turussa ja Liedossa voimme noudattaa turvavälejä ja ne tarjoavatkin kassapalveluita kokoaikaisesti, pienet konttorit vuoropäivinä. Kaikki konttorimme palvelevat ajanvarauksella (ajanvaraukset p. 010 430 900 tai www.saastopankki.fi/varaa-aika). Neuvotteluissa huomioimme terveysviranomaisten ohjeistukset.

Opastamme mielellämme vaihtoehtoisista tavoista hoitaa päivittäisiä pankkiasioita. Esimerkkinä näistä ovat käteisnostot kortilla K-kaupoissa, Nesteellä ja R-kioskeissa, käteistallettaminen talletusautomaatilla ja laskujen suoramaksut.

Ystävällisin terveisin,Liedon Säästöpankki