NASEVAT

0

Asioiden ymmärtäminen on äärimmäisen vaikeaa! Kun kysyin eräältä Sauvon kunnanvaltuutetulta urheilukentän tulevaisuudesta minulle kerrottiin, että hänen ymmärtääkseen koulun korjaushankkeen yhteydessä tehdään myös urheilukentälle jotakin. No ei ole tehty mitään. Hän oli ilmeisesti ymmärtänyt väärin.

En ymmärrä minäkään

Tiistai-aamun vesijumppaajan iloa hersyvä nauru valaisee synkemmänkin aamun ja saa kanssauimarit hyvälle mielelle koko päiväksi. 😀

Kylmäkaivoilija

Opettajat ja vanhemmat, puuttukaa asiaan jos opettaja raivoaa ja aiheuttaa lapsissa turvattomuutta. Miksi aikuiset ihmiset pelkäävät, kun toimimattomuuden hinta on pienten lasten henkinen terveys? Vanhemmat pelkäävät kostoa lapselle, eli mikä avuksi? Kaupunki voisi laittaa enemmän kyselyjä vanhemmille opettajan käyttäytymisestä.

huolestunut perhe

Kuten arvelin, Rivonmetsän hakkuun puut ovat edelleen pinossa kuntoradan varrella. Menneen kesän lintujen pesintä ja marjanpoiminta menetettiin turhaan. Kyllä nykyisenä digi-aikana suunnittelun pitäisi olla tarkempaa.

Jari Virtanen

Paimion Varasvuoden kuntoportaiden yläpäässä oleva lava ”roikkuu” lahonneen ja huonokuntoisen tukipylvään varassa. Lapset jos intoutuvat siellä hyppimään, romahdusvaara kasvaa! Ilmoitimme kaupunkiin vaarasta 14.8. ja tieto luvattiin viedä eteenpäin. Mitään ei ole tapahtunut. Tällainen ansa on vaarallinen. Vähintä mitä voi tehdä HETI, on estää pääsy lavalle.

ML/JL