NASEVAT

0

Kävin koronatestissa maanantaina. Kokemus oli hirvittävä. Nuori hoitaja tuli asiakirjat toisessa kädessä ja koronatestitikku toisessa ja varmistuttuaan henkilöllisyydestäni yritti työntää tikkua reippaasti sieraimeen. Pelästymiseni varmasti lisäsi toimenpiteen kivuaisuutta. Testinottajien huolellinen koulutus ja sopivuus testaajiksi on tärkeätä varmistaa.

Itse en mene tällaiseen testiin toiste.

Kepolainen

Sinä, joka jatkuvasti veisaat samaaa virttä Varasvuoren hakkuista ja lintujen pesistä. Lue Helsingin Yliopiston tukimus Apu-lehdessä – kissat tappavat miljoonia lintuja vuodessa nisäkkäiden lisäksi. Suuntaa energiasi todellisiin ongelmiin.

Luonnonystävä

Mihin on hävinnyt Paimion Katajatien nopeusrajoitus merkki 15 km/h? Tietääkö kenties Paimion kaupungin merkkivastaava? Merkki olisi hyvä olla siinä, alueella on paljon lapsia. Toivottavasti tulee pikaisesti takaisin.

Hämmästynyt

Nyt Sauvon kunnan isännät hakemaan valtion tukea virkistysalueen hoitoon ja remonttiin, johon jaossa 10 miljoonaa. Marjaniemi kuntoon, jos tuki myönnettäisiin. Kynä sauhuumaan ja tukea hakemaan. Paimion kaupunki voisi myös yhteisesti osallistua, yhdessä hyvää.

Lapsille

Surettaa, että somessa kuka tahansa voi moittia mitä tahansa yritystä ja yrittäjää, ja aiheuttaa tälle ehkä todella paljon vahinkoa. Tulee mustavalkoinen kuva asiasta, eikä yritys juuri voi puolustautua. Voihan asiakas oikeasti joskus olla väärässäkin. Eikö palautetta kuuluisi antaa suoraan oikeaan osoitteeseen?

aina kahden kauppa