NASEVAT

0

Nyt kun illat pimenee niin olis mukavaa kun nämä Sauvon kirkon iltavalot sytytettäisiin, se on vaan niin upea näky valaistunakin. Kiitos etukäteen!

ihastunut

Kävin minäkin työnantajani ohjeiden mukaisesti ja Omaolon testattuani koronatestissä. Kokemukseni oli täysin päinvastainen kuin nimimerkki ”Kepolaisen”. Sain ajan todella nopeasti Paimion terveyskeskukseen. Ystävällinen hoitaja tuli auton viereen ja varmistettuaan henkilöllisyyden kertoi, että eihän tämä miellyttävää ole, mutta nojaa rauhassa päätä taakse ja katso eteenpäin. Näytteenotto kesti pari sekuntia ja tuntui epämiellyttävältä, mutta ei lainkaan kivuliaalta. Lopuksi sain vielä luettavat ohjeet, tiedon siitä, miltä voi tuntua sen päivän ajan ja kuinka pian suunnilleen saan testituloksen. Kaikki tapahtui todella ystävällisesti ja hyvin. Pelkäsin testiä ihan turhaan. Negatiivinen tuloskin tuli jo vuorokauden päästä. Kiitos hyvästä palvelusta!

Toini Aro

Millä periaatteella Taksvärkkärintien uudet liukumäet on valittu? Niihin ei ole portaita, eivätkä kaikki lapset tule pääsemään niihin ilman aikuisen apua. Erityisesti isompi liukumäki näyttää tosi vaaralliselta. Kiipeilyseinä on hirveän jyrkkä ja vaatinee paljon kiipeilyvoimaa, metalliputket lapselle liian ylhäällä ja harvassa, loppuosan köysiverkko vaarallisen harva eikä kunnon kahvoja joista saisi kiinni. Lapsi voi olla liikuntarajoitteinen tai muuten arka.

Laite varmasti maksanut tuhansia…