Taas etsitään Paimion positiivisinta yrittäjää

0

PAIMIO

Paimion Yrittäjät ja Kunnallislehti etsivät jälleen yhdessä Paimion vuoden 2020 positiivisinta paikallista yrittäjää.

Positiivisin yrittäjä valitaan nyt toista kertaa. Kun kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018, päätettiin, että paikkakunnan positiivisin yrittäjä etsitään joka toinen vuosi.

– Yrittäjä voi siis olla Paimiossa toimivan tai Paimiossa kotipaikkaansa pitävän yrityksen yrittäjä. Yrityksen koolla ei ole väliä, kertoo Paimion yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Salla Axelin .

Hän muistuttaa myös, että positiivisuuteen on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota tällaisena hankalana korona-aikana, sillä positiivinen yrittäjä palvelee, kehittää ja kehittyy ja nämä ovat menestyvän yrittämisen olennaisia menestystekijöitä.

Kisa järjestetään kaksiosaisena. Nyt ensin voit ehdottaa yrittäjää, joka mielestäsi ansaitsee olla ehdolla. Ehdotuksen voi lähettää Kuntsarin toimitukseen joko sähköpostilla osoitteeseen toimitus@kunnallislehti.fi tai whatsapp-viestillä numeroon 050 4780686. Lähetä ehdotuksesi mielestäsi kisaan kuuluvasta yrittäjästä viimeistään 23.9. iltaan mennessä. Toki voit viestiä myös vaikka facebookissa Kuntsarin tai Paimion Yrittäjien ryhmissä. Jokainen ehdotus otetaan huomioon kun finalisteja nimetään.

Saatujen ehdotusten joukosta yhdistyksen ja lehden edustaja poimivat finalistit loppukilpailuun. Finalistit esitellään lehdessä 2.10., jonka jälkeen alkaa äänestys sekä Kuntsarin nettisivujen, sähköpostin, whatsapp-viestin tai lehdessä julkaistavan äänestyskupongin avulla. Netissä tapahtuvan äänestyksen osalta tarkistamme, ettei samasta ip-osoitteesta voi äänestää useita kertoja.

Äänestysaikaa kisan finaalissa on 16.10. asti. Voittaja julkistetaan 31.10. samalla kertaa, kun julkistetaan Paimion kuntakohtainen yrittäjäpalkinto.

Kaksi vuotta sitten järjestetyssä ensimmäisessä kilpailussa lukijat valitsivat Paimion positiivisimmaksi yrittäjäksi Asianajotoimisto Thuresonin yrittäjän Vesa Thuresonin .