NASEVAT

0

Kaaritiellä kaksi toimivaa kevytväylää? Kymmenen vuotta sitten suunniteltiin Tammisillan tielle kevytväylää ja tekemättä jäi, syystä tai toisesta. Miksi näin?

kysyy utelias pyöräilijä

Miksi Seniori-taloihin ei jaeta mainosposteja niinkuin muihin talouksiin?

Asiakas minäkin

Jälleen olisi varmaan aika opettajien kouluissa muistuttaa oppilaita yhdestä ja toisesta asiasta koulumatkoillaan! Kuva on vanhustentalon puiston laidan levähdyspenkiltä…

Terveisin Tuula Sonkki

Moottoritien Vistan puoleiseen liittymään pitää saada katos – jos sataa, niin tulijoilla ei ole mitään suojaa missä odotella kyytiä eteenpäin.

kiireellinen

Onkohan se maastopyöräilyn aiheuttamien haittojen kannalta hyvä asia, että vanha Paimion polku, joka oli suosittu maastopyötäreitti, korvattiin uudella saman nimisellä reitillä, jossa pyöräilyä ei suositella? Nyt ei siis ole yhtään maastopyöräilyyn merkittyä reittiä, joten kaikkien pitää löytää omansa. Olisihan sen vanhan reitin voinut jättää rauhaan ja tehdä uuden reitin eri nimellä.

-polkupyöräilijä-

Kuinka joku voi olla niin ajattelematon että pitää isoa koiralaumaa Piikkiön keskustan tuntumassa. Haukkuminen, ulina ja ulvonta liki tauotonta. Eivätkö koirat saa tarpeeksi liikuntaa ? Tällaisen koiralauman pito kuuluu maaseudulle, ei taajamaan.

Ihmeissäni ja huolestunut

Kepontieltä poistuessa pysähdy stop-merkin kohdalle, tarkista pyörätie Oinilan suuntaan. Katso sitten peilistä Vistalle päin, myös pyörätie. Lähde liikkeelle vasta kun tiedät, että pääset kääntymään heti. Ei tarvetta pysähtyä suojatien päälle.Toimii!

Ei pyöräilijän syy, jos autoilija ei osaa