NASEVAT

0

Uusien autojen omistajat, ystävällisesti tutustukaa autonne ohjekirjaan! Hämärässä ja sumussa on kohtalokasta ajaa auton takapää pimeänä. Ja sitten liittyä moottoritielle 80 km/h vauhtia. Aamuisin samaa matkaa kulkevana toivon kolaritonta jatkoa!

Valot edessä ja takana päällä

Kaunis kiitos terveyskeskuksen rokotus-ja muistihoitajalle. Sain todella hyvää palvelua.

torstaina piikitetty

Kiitokset Sinulle Eini Mäkilä niistä 35 parista sukkia, jotka lahjoitit meille. Teemme tänä syksynä sukat eskarilaisille, noin 150 paria. Nämä auttavat urakkaamme.

OikeinNurin kerholaiset

Hallitus teki karmean virheen salliessaan kesällä ulkomaanmatkailun. Korona päästettiin taas Suomeen rajojen yli ja leviää nyt kotoperäisesti. Keväästä ei ole opittu mitään, valitettavasti samat virheet toistetaan. Virus on mahdollista tukahduttaa, mutta tarvitaan proaktiivisia toimenpiteitä.

Kohta taas Suomi kiinni?

Nimimerkille hankkikaa elämä; koulun on jotenkin perusteltava oppilaan huonot numerot. Se, että wilma on täynnä merkintöjä tekemättömistä läksyistä, on hyvä perustelu.

Jatkuva näyttö

Onpa noloa miten väärin Sauvon Keskusta on kansanterveysyhtymän asiat käsittäneet. Joko on tahallaan ymmärretty väärin, jotta on saatu omalle mielipiteelle keksittyä perusteluja tai sitten ei ole ymmärretty mitä tilaisuudessa on kerrottu. Noloa!

ex-äänestäjä

Lämmin kiitos Saaren Marjatilalle auringonkukkapellosta, Paimion Kaupungille hienoista kukkaistutuksista sekä erikoisesti kukkaniitystä Lidl:n lähellä. Kiitos koululaisille hienoista runoista Jokipuiston puissa.

Kiitollinen

Mikä on Paimion kirjaston tarkoitus? Aktivoida ikäihmisiä teknologialla ja digillä? Ei tuollaista tekniikkaa osaa näköjään edes alan ammattilaiset: ovet auki, ovet kiinni 5.-6.10.?

kirjastoaktivisti

Onko Paimion teurastamon paikka oikea keskellä asutusta? Puolenyön jälkeen 7.10. sieltä kuului sirkkelin ääni ja lehmän huuto, karmivaa! Asun puolentoista kilometrin päässä. Pitäisikö vaikka nimilista kerätä, että paikka vaihtoon?

Reijo P.

LÖYDETTY

Paimion Vähäjoen polulta on löytynyt 6.10. (ilmeisesti polkupyörän) avain, ja avaimenperässä on muutakin tavaraa. Avain tuotiin Kuntsarin konttoriin, josta sen saa tuntomerkkejä vastaan.