NASEVAT

0

Hyvä kirjastoaktivisti, antakaa palautteenne omatoimikirjaston toimimattomuudesta suoraan kirjastoon. Muuten emme pysty ratkomaan tekniikkaan tai käyttäjän osaamattomuuteen liittyviä ongelmia. Soitto kiinteistöpäivystykseen, jos systeemi on nurin.

Arja Pesonen,kirjastonjohtaja

Kiitokset LähiTapiolalle. Olette tukeneet jo monena vuonna toimintaamme.

Paimion Eläkkeensaajien OikeinNurin kerholaiset

Arimo Lähdeniityn kolumni Kärryteistä autobaanoiksi oli ainakin näin paimiolaiselle mielenkiintoista luettavaa. Aiheesta lukisi mielellään vaikka enemmänkin ja jopa kuvitettuna.

Pikkuisen paremmasta kiinnostunut

Piikkiön ihmettelevä. Koirat eivät itse voi pyytää apua. Tee se itse pikaisesti ammattilaisten kautta.

koirien puolesta

Voisivatko vanhemmat opettaa täysi-ikäisille lapsilleen etteivät aja ylinopeutta ja päästävät tietä ylittämään pyrkivät jalankulkijat yli?

Koskee myös senioreja!

Tulisipa Paimiossa ja Sauvossa 5 koronatartuntaa pian täyteen, jotta asukkaatkin saisivat tietää taudin nykytilanteen kotikunnassaan.

THL:kin voisi siirtyä jo nykyhetkeen

Olipa hyvä, että nuoret kulkevat kaljakasseineen Vistalla. Eivät ole mopoilemassa nekin!

Missä saa mopoilla

Teurastamo on ollut samalla paikalla 50-luvulta lähtien. ”Seppäraunion” haamu siellä korjaili karsinoita… ja lehmä levoton viimeisestä yöstä…

Ps. eihän se mikään kaunistus ole.

mörö-kölli

Pyöräilijät taluttakaa se pyörä suojatien yli, joku pääsee nykymenolla hengestään. Lisäksi juuri kellään ei ole valoja.

Autoilija

Kauppa mainosti somessa, että kaikki heillä käyttävät hengityssuojaimia. Näin kaupassa asioidessani tasan kahdella fiksulla nuorella myyjällä maskin.

Maskin käyttäjä

Eläimiä ei ole pakko tappaa. Maailmassa riittää vielä ruokaa. Miksi aina vain höpistään kasviksista. Perunaruoka on vahvaa siitä saa monta vaihtoehtoa. Kananmunista ja maidosta juustoruokia.

antakaa eläinten elää