NASEVAT

0

Terveyskeskus!? Meillä Paimiossa on mahtavan hyvä, toimiva, monipuolinen ja tosi ystävällinen terveyskeskus. Osa asiakkaista ovat vaan niin malttamattomia. ”Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa”. Malttia kaikille ja kiitos kun olette olemassa.

R-M Niemelä

Tieliikennelain mukaan kevyenliikenteen kulkijan paikka on pientareella, ei ajoradalla. Piennar on valkoisen viivan oikealla puolella. Jos joutuu ajoradalle, se ei tarkoita, että autoilija on väistämisvollinen.

Kunnioitusta molemmin puolin

Olisiko mahdollista, että Paimion S- ja K-marketit hankkisivat valikoimiinsa mätien tomaattien sijaan tuoreita? Voin maksaa vaikka vähän korkeampaa kilohintaa syömäkelpoisista.

Mr.Heinz

Kaupoissa tulisi olla käsidesiä tarjolla myös asiakkaan poistuessa. Aikuisten sisätiloissa pidettävät hikiharrastukset hallitus suositti tauolle kokonaan, koska alue kiihtymisvaiheessa. Siirtäkää kaikki harrastukset ulos, innovointia kehiin!

Asiakkaita/osallistujia muualtakin kuin Paimiosta

Ihania iloisia nuoria Paimion Nesteellä töissä! Visiirit kaikilla työntekijöillä ja siisti yleisilme. Korona-aikana asiakas käy siellä, missä hygieniasta huolehditaan hyvin. Vessojen pesu tosin pitäisi teettää tehoaineilla ammattisiivoojilla.

Suositaan paikallista

Kävin Mikaelinkirkon kupeessa hautausmaalla sunnuntaina ja vein maatuvaa jätettä sille tarkoitettuun jäteastiaan. Näyttipä törkeältä, että sinne kirkkomaan jäteastiaan oli tuotu pari jätesäkillistä ihan muuta kotitalousjätettä, ilmeisesti yksityistaloudesta.

Vanhempien hautaa hoitamassa