0

NASEVAT

Hei sinä preitiläläinen kuski, voisitko lähteä viemään lapsia Hanhijoen päiväkotiin/kouluun kymmenen sekuntia aiemmin, jotta sinun ei tarvitse ajaa kaasu pohjassa Haanpellontiellä. Kyseiseen aikaan tiellä liikkuu paljon pieniä koululaisia.

Turvallista matkaa koululaisille

Huonosti näyttää nimimerkki ” kunnioitusta molemmin…. osaavan pyöräilijöitä koskevat liikennesäännöt. ” Jos pyörätietä ei ole, pyöräilijän on käytettävä ajorataa. ” Mielellään pyöräilijä siirtyy päällystetylle pientareelle jos sen leveys riittää.

Varovaisuutta puolin ja toisin

KORONA siivoaa kaiken, mitä ei oikeasti tarvita, HIRVEE itku, F 1, ralli, Nhl, khl, SM-liiga. Alkaa realiteetit tulee oikeesti, HYVÄ niin!

Oka

Nimimerkki kunnioitusta molemmin puolin totesi pyöräilijän paikan olevan pientareella valkoisen viivan oikealla puolella. Valitettavasti tieverkon rapistuessa jo alun perin kapea piennar on kaventunut entisestään tai sitä ei ole päällystetty muun tien päällysteen uusimisen yhteydessä. Siinä ei voi ajaa kapearenkaisella maantiepyörällä. Kohtelias autoilija jättää turvavälin ohittaessaan pyöräilijän, joka taas pyrkii ajamaan mahdollisimman oikealla. Suomessa vain valitettavasti tuntuu vallitsevan isomman lait, joissa osa autoilijoista ohittaa pyöräilijät lähes kosketusetäisyydeltä. Pieni pyöräilijän horjahdus tässä tilanteessa voi johtaa kohtalokkaisiin vahinkoihin.

turvavälejä toivova pyöräilijä

Koiravero takaisin kaikkiin kuntiin! koiria on jo Suomessa liki 800 000 kpl. Koiralla on iso hiilijalanjälki, siksi se ei ole myöskään ilmastoteko ottaa koira. Miettikää tätä, ennen kuin hankitte koiran! Ei myöskään koirapuistoja verorahoilla!

Eetu