NASEVAT

0

On taas joulukalenterimyynnin aika. Hirvittää vain esim partiolaisten kalenterin hinta 10 e. Totta kai rahaa pitää kerätä ja harrastus on hyvä, mutta aika kova on hinta. Varsinkin näinä aikoina, kun lomautuksia on paljon.

rahat vähissä

Empiirisen tutkimukseni mukaan kivekset suojaavat Koronan tartuttamiselta muihin. Ainakin täällä Sauvossa. Pidetään niitä maskeja kaikki, kukaan meistä ei tiedä omaa oireetonta kantajuuttaan ja mahdollista tartuttavuutta.

hyvä miehet, kyllä tekin osaatte kunhan haluatte!

Hei sinulle”Kunnioitusta molemmin puolin”, liikennevaloista Turkuun menevällä tiellä piennar on monestakin kohtaa hyvin kapea, paikka paikoin täytyy pyörällä olla aika sirkustaiteilija että pysyy viivan oikealla puolella. Paimio on lähiseuduista ainoa paikkakunta, josta pyörätietä pitkin ei pääse lähikuntaan. Piikkiö, Kaarina, Lieto, Turku, Halikko, Salo jne. ovat hienosti ajatelleet myös kevyen liikenteen kulkijoita. Kunnioitusta myös autoilijoilta toivon.

Nina

Jäi hiukan epäselväksi, harmittiko nimimerkkiä Työaikalaki (KL 16.10.) eniten se, että joku ylipäätään vielä tekee töitä, vai se, että tekijä puhuu muitakin kieliä kuin Paimion murre, vai ehkä se, että rakennukset valmistuvat vauhdilla, vaikka liiton mies kieltäytyisikin töistä. Tsemppiä silti tuskaan. Jos se kuitenkin edes vähän lohduttaisi, että sekä rakennusliike, työntekijät että tehdaskin maksavat niitä veroja, joilla ne kello kolme työnsä lopettavien ansiosidonnaisetkin lopulta maksetaan.

Suomi nousuun!

Haluan omasta puolestani kiittää Paimion Terveyskeskusta hyvästä palvelusta. Olen aina saanut palautesoitot parin tunnin sisällä. Poikkeustapauksessakaan en heti valittaisi. Toivoisin jokaiselta ymmärrystä heidänkin kiireitä kohtaan.

tyytyväinen asiakas

Paimion Vistan puoleisen Onnibus-pysäkin roskis on tupaten täynnä. Maskeja ym roskia on ympäri pysäkkiä.

voi että

Paimion terveyskeskuksen puhelinpalvelu toimii mielestäni nykyisellään hyvin. Kiireellisessä tapauksessa voi odottelu toki olla ongelma. Päivystysaikoja olen itse saanut hyvin, ja henkilökunta sekä nuoret lääkärit ovat yleensä olleet ystävällisiä ja asiansa osaavia.

kiitollinen asiakas

Koira edistää omistajan fyysistä terveyttä. Koiran omistaminen ja hoitaminen tukee lapsen moraalista kehitystä ja edistää sosiaalisten taitojen omaksumista. Toivon, että jokainen pieni ”Eetu” saisi lemmikin!

tunnetaidot