Kypärävarkaudet selvitetty, kaipaatko vielä omaasi?

0

Paimiossa tehtiin lokakuun alussa useita mopokypärävarkauksia. Esimerkiksi Paimion lukion pihalta anastettiin maanantaina 5. lokakuuta puolenpäivän aikaan ajoneuvojen ohjaustangoissa säilytettyinä olleita kypäriä.

Tämän lisäksi poliisille ehdittiin ilmoittamaan useammista kypärävarkauksista myös edeltävän viikonlopun ajalta 2.–3. lokakuuta. Silloin kypäriä vietiin ilta-aikaan nuorisotalo Tillintuvan pihalta ja vanhan seurakuntatalon parkkipaikalta.

Poliisi tiedotti keskiviikkona aamupäivällä, että rikoksesta epäiltynä on paimiolainen kolmekymppinen nainen, joka yritti myöhemmin myydä kypäriä internetin myyntipalstalla. Tekoja tutkitaan näpistyksinä.

Osa kypäristä on saatu jo palautettua takaisin omistajilleen. Mikäli mopokypäriä on vielä kateissa, asiassa voi olla yhteydessä Lounais-Suomen poliisiin numeroon 0295 446 175.