Piikkiön tulipaloja epäillään tahallisesti sytytetyiksi

0

POLIISI Kaarinan Piikkiössä osoitteessa Kirkkopuistontie 3 tapahtui saman illan aikana, lauantaina 17. lokakuuta, kaksi tulipaloa. Ensin rakennuksen pihapiirissä paloi auto sekä myöhemmin varastorakennus. Poliisi epäilee molempia paloja tahallaan sytytetyiksi.

Samassa pihapiirissä on syttynyt rakennuspalo myös aiemmin. Aamuyöllä sunnuntaina 28. huhtikuuta vuonna 2019 tapahtunutta tulipaloa epäillään niin ikään tahallaan sytytetyksi. Piikkiön seudulla on vuosien varrella tapahtunut myös muita paloja, joita poliisi epäilee tahallaan sytytetyiksi.

Poliisin mukaan on mahdollista, että Kirkkopuistontien palot liittyvät toisiinsa. Poliisi pyytää niistä mahdollisia silminnäkijähavaintoja tai muita tietoja sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.