NASEVAT

0

Mikä on vikana paimiolaisten autoissa, kun ne ei kulje lähellekään nopeusrajoituksen sallimaa nopeutta ennen kuin joku ohittaa tai saavutaan moottoritielle? Muistutus! Kiihdytyskaistan tarkoituksena on sovittaa oma nopeus liityttävän tien nopeuteen. Kiusa se on pienikin kiusa mutta…

kannattaisi miettiä liikenteen sujuvuutta

Tässä maassa on kolme vasemmistopuoluetta, joista pidän vihreitä vaarallisempana. Ovat hyvää vauhtia myymässä meidän maatamme. Höpöttävät sähköautoista ja ilmastomuutoksesta, edes ymmärtämättä mistä puhuvat! Ja vielä se, että saavat ihmiset tähän mukaan.

Oka

Hatunnoston arvoinen teko, Linda Langh! Siisti ja kunnioituksella hoidettu ympäristö on arvokas asia ja korvaamaton perintö jälkipolville.

Kiitos!

Sauvo 29.10. klo 17. Koiran ulkoiluttajalla ei flexistä huolimatta koira hallinnassa. Varoitin kellolla ja väistin koko ajokaistan mitalta, siitä huolimatta koira oli jäädä pyörän alle ja itse kaaduin väistettyäni ajoradan ulkopuolelle.

Väistänkö?

Hiekkahelmessä on upeat ulkoilumaastot ja sieltä pääsee näppärästi myös pidemmälle Paimion polulle. Mutta miksi koiranulkoiluttajat pitävät oikeutenaan pitää koiriaan vapaana, vaikkeivat niitä hallitse. Jos on kaksi kättä ja kolme koiraa vapaana riekkumassa, niin huono homma.

jos me kaikki toimittais niin?