NASEVAT

0

Hei sinä, jonka musta kissa seikkailee K-supermarketin läheisyydessä. Kissa yrittää olla tarkkana autojen kanssa, mutta on jo monta kertaa ollut jäädä niiden alle. Otathan kissasi talteen, kissan paikka ei ole kulkea vapaana liikenteen keskellä.

Eläinrakas

Muistattehan kanssakulkijat jalan tai pyörällä kulkea niin että ohi mahtuu. Ei kevyenliikenteenväylällä kuulu kulkea kolme rinnakkain ja huutaa heille, jotka yrittävät ohi.

Haluan lenkkeillä rauhassa, enkä huudella kanssa kulkijoille, että latua perkele!

Lenkkelijä

3.11.2020 Kiusalassa kissan kuljettaja antoi lemmikkinsä kakkia ojaamme (nähty). Voisitko ystävällisesti kävellä ohi meistä siististi. Syy: koiramme pyörii mielellään kyseessä olevassa kakassa ja haju on hirvittävä. Koira on vapaana pihalla joskus. Oleppa kisusi kanssa varovainen…

Lapukka

Kiitos Hoivakoti Mehiläinen, Omakoti Luohdin henkilökunnalle ja Paimio-Sauvon Terveyskeskuksen hoitajille, sekä päivystävälle lääkärille 29.10. ammattitaitoisesta ja välittävästä toiminnasta.

Kiitolliset vanhemmat

Rivitalon piha-alue on oma, ei naapurin. Ei siis ole okei, että naapurin pihalla touhutaan ja puuhataan, vaan jokainen pysyköön omilla tiluksillaan. Niin naapurisopukin on taattu. Asia tietenkin eri jos apua on pyydetty esim pihahommiin.

Asumisrauhaa kiitos

Vanhemmat, lisätkää tietoista läsnäoloa lastenne kanssa. Lapsille olisi tärkeää saada olla rauhassa äidin ja isän kainalossa ja jutella päiväkoti- tai koulupäivästä. Ei heti tablettia käteen menoa ja melskettä ollut jo päivän aikana paljon!

kasvattaja evp.