NASEVAT

0

Paimio. Mitä on tarjolla leikkipuistoiän ylittäneille lapsille ? Ei sitten niin yhtään mitään. Skeittirampit ja muut rikottu ja purettu. Ihanille pikkumiehille tekemisen iloa, jotka pimeydessä rakensivat ramppia itselleen kuormalavasta ja vanerista.

paha mieli

Kiitokset tk:n hammashoitolan porukalle hyvästä palvelusta. Aamulla lohkesi hammas ja iltapäivällä se oli jo hoidettu. Kiitos Kirsi, kun hoidit flunssapiikinkin samaan syssyyn.

Kiitollinen asiakas

Hienoa, kun Sauvoon tullut Kukkakellari! Saamme haudoille kukkia ja tilauksesta monenmoista muutakin.

Kiitos

Nyt pelottaa. Koska Bidenista tulee uusi pressa USA:ssa, kuka enää puolustaa suomalaista veronmaksajaa ilmastokohkausta vastaan? Minäkin uskon ilmastonmuutokseen. Ilmastohan on 2-3 miljardin vuoden ajan jatkuvasti muuttunut johonkin suuntaan. Nyt uutta on, että suomalaisten pitää tuo muutos pysäyttää. Jos/kun se ei onnistu, miten pärjäämme muuttuneen ilmaston kanssa ilman rahaa ?Eikö olisi parempi pistää paukut uudesta tilanteesta selviämiseen ?

Rosinante Paimiossa

Miksi paikallisissa kaupoissa on niin paljon eroa sen suhteen, miten henkilökunta käyttää maskeja? Ymmärtäisin, jos joku ei vaikka terveydellisistä syistä voi maskia käyttää, mutta kun välillä vain yksi?

asiakas

Nyt pitäisi työpaikoilla miettiä, mitä etätyöntekoon kuuluu. Kun korona koettelee voimia ja estää työtoverien kontaktit ja hiljaisen tiedon siirtymän, niin tekijöitä pienestikin huomaava työnantaja on kullanarvoinen. Kuulin, että jossain on teams-kahvitunteja ja työnantaja arpoo viikottain tsemppipalkintoja.

miten teillä?