NASEVAT

0

Kiitos Eläkkeensaajien OikeinNurin kerholaisille, ”Sulo”-pipo lahjoituksesta Isänpäivälahjaksi sekä rouvalle, joka lahjoitti sukat. Pehmeä paketti lämmittää mieltä ja sydäntä.

Paltanpuiston väki

Anneli L. Kiitos Sinulle, kun toimit tädiltäsi saamia lankoja kerhollemme.

OikeinNurin kerholaiset

Isot kiitokset Paimion tk:n vuodeosaston koko henkilökunnalle hyvästä hoidosta. Piditte minua kuin kukkaa kämmenellä 5 kuukautta.

Maila Palokankare

Turun Hope ry kerää joulukalentereita vähävaraisille lapsille. Löytyisikö Paimiosta yritystä/yhteisöä, joka toimittaisi kalenterit Turkuun? Meitä on monta, joilla ei ole autoa. Paimiossa asioidessa ne voisi samalla jättää.

Halu auttaa

Kaunis kiitos avusta miehelle, joka keskiviikkona illansuussa tuli työntämään rikkoutuneen autoni pois tieltä ja Ankkalammen parkkipaikalle odottamaan hinausautoa.

Tuire Ilmasti

Hyvä, Stara! Hieno asia, että saamme nauttia monipuolisesta elokuvatarjonnasta. Esimerkiksi ”Lauluja rakkaudesta” – koskettava, kun taas ”Terapiaa Tunisialaisittain” sai nauruhermot koetukselle! On ollut paljon hyvää katsottavaa ja iloita voi myös kun turvaväliasiat on hoidettu kiitettävästi. Tämä teatteritoiminta, kun niin moni asia on rajattua, on todella hyvä juttu!

kaksi kiitollista vakikävijää

Monesti aamuyöstä Koskelassa haukkuu koirat kilpaa, että ihmiset herää. Onko tähän mahdollista vaikuttaa, että koira viettäisi yön sisällä?

Kuuntelija