NASEVAT

0

Kiitos Pertulle monipuolisesta jutusta koskien rovasti Jaakkolaa!

terveisin toinen rovasti

Hei sinä pikkutyttöjä kuskaava harmaan henkilöauton kuski, voisitko ihan oikeasti ruveta ajelemaan ihmisiksi ennen kuin käy jollekin jotain.

kiukkuinen suojatiellä kävelijä

Kyl mää niin paljon ihmettele, ku mopot ja mopoautot kulkevat bensalla ja dieselillä, eikä sähköllä. Suomessa on kyllä teknologia jo. Hiljainen mopo olisi monen mieleen vihertävä.

Anselmi S.

Ja taas on joku pitkäkyntinen iskenyt hautausmaalle ja vienyt kanervan. Se on hyvin raukkamaista, ei niinkään rahan takia vaan muuten.

pettynyt

Jyväskylässä tapahtuneesta mopoilijoiden kuolonkolarista olisi syytä ottaa opiksi. Vanhempien pitää tarkistaa minkälaisella kalustolla nuori liikenteessä ajaa, ja miten siellä käyttäytyy. Paimion mopoilijoista osa ajaa kuin ei haluaisi nähdä huomista!

Janne

Kaasutan ja pamautan, kaasutan ja pamautan, kuuletteks kun mä oon kova jätkä? Hei huomatteeks kun mä oon kova jätkä, ikkunat täynnä on ihailijoita? Nesteeltä taas lisää nestettä ja päässäkin on paljon nestettä.

pam-pam-pam

Wilmassa skeittipuisto-kysely. Oikea paikka olisi pois ihan asutuksen vierestä Tokmannin viereiselle tyhjälle tontille. Miksi viedä skeittipuisto jokipuistoon? Jokipuiston voisi pitää rauhan tyysijana… ehkä olisi parempi niin.

kysely

Kun kääntyy Neste-huoltikselle keskustasta tultaessa oikealle, on todella iso reikä tiessä. Eikö sille voi tehdä mitään?

kysyvä

Kaikille paimiolaisille kaupoille ja kioskeille toive: älkää myykö energiajuomia alaikäisille, tai ainakaan alle 15 vuotiaille lapsille. Energiajuomat ovat erittäin epäterveellisiä kaikille, ja varsinkin kasvuikäisille lapsille ja nuorille.

80-luvun kakara