NASEVAT

0

Hieman herättää epäluottamusta Paimion korona drive-in testaus. Neljä kertaa siellä käynyt joko potilaan tai kuskin roolissa, eikä kertaakaan ole varmennettu potilaan henkilöllisyyttä millään tavalla. Edes kysymällä.

Negatiivinen

Vastaus nimimerkille Negatiivinen: Meillä on etukäteen tiedossa kaikki näytteille tulijat, koska kaikki tulevat ajanvarauksen kautta. Otamme näytteitä kolmen minuutin välein. Varmistamme henkilöllisyyden henkilöllisyystodistuksella tai nimeä kysymällä.

Ystävällisin terveisin Nina Tainio, osastonhoitaja

Olen seurannut sivusta Kurjenkylän teiden hoitoa. Pienemmällä tiellä ei ole lana juuri käynyt menneenä kesänä. Tien käyttäjät taitavat olla eriarvoisia siellä.

Kunnossapitokieltoko?

Surullista millaiseen kuntoon Paimion polku on jo mennyt. Parin metrin leveydeltä pyörän uria kurassa kallioilla. Eihän sen näin pitäisi olla? Josko sentään hoksattaisiin, että pyörä kuluttaa polkua näin syksyn kosteassa kelissä todella rankasti. Kulkeminen jalan käy jopa vaaralliseksi, kun kura lisää liukkautta.

kulkija

Nimimerkille ”halu auttaa”. Paimion Kokoomus ry toimittaa kalenterit mielellään Turun Hope ry:lle. Olethan yhteydessä.

pj

Eräs kansanedustaja ehdotti puheenvuorossaan susiturismia, olikohan nyt edellisyö nukuttu oikein kunnolla? Kyllä se susi metsään mahtuu niinkuin minäkin, en ole susivihaaja, metsästän vain minkä metsä antaa.

Oka

Yleisen trendin mukaisesti, mielestäni myös sauvolaisten tulisi ruveta ajamaan Poutajoen vanhan padon purkua. Näin luonnonmukaistettu joki tarjoaisi kuteville kaloille paremman elinympäristön.

Kalakantojen puolesta