0

NASEVAT

Pyöräilijän rengas on noin 5cm leveä. Useampi pyöräilijä ajaa jonossa. Kävelijät/juoksijat sitä vastoin rinnakkain, ja yksi tossupari vie noin puolimetriä leveyttä. Massana jalankulkijoita, pyöräilijöitä yksittäisiä. Sitäpaitsi kallio ei kulu.

Toinen kulkija

Arvon negatiivinen. Paimion drive- in kysyy henkilötodistuksen ennen näytteenottoa. Potilaalta. Ja terveisiä ja kiitokset oh Nina Tainiolle nopeasta testauksesta ja vastauksesta.

Loistava palvelu Paimiossa!

Sama havainto Paimion polulta kuin ”kulkijalla”. Polkupyörän karkea maastorengas kuorii sammaleen tehokkaasti kalliopinnoilta ja myllää kosteat maastokohdat upottavaksi mössöksi. Kulku-ura levenee kun kävelijät ja muut pyöräilijät hakevat pitävämpää pohjaa polun sivusta. Leviävät urat tuskin ovat retkipolun perustamiseen luvan antaneiden maanomistajienkaan mieleen.

Itsekin pyöräilevänä en vastusta maastopyöräilyä, mutta tälle tulisi löytää sopivampi, kulutusta paremmin kestävä reitistö, ja pitää Paimion polku houkuttelevana ja miellyttävänä jalan kulkea.

Aapu

Lisätietoa kiintoisan väitöskirjaesittelyn (KL 20.11.) aiheesta: Paimio-Seura on toteuttanut havainnolliset opastaulut Penimäen, Rekottilan ja Spurilan ’arkeo’-poluille sekä julkaissut ”Muinaisuutta maisemassa ja maan alta – Paimion arkeologiaa” -vihkosen (saatavilla Sähkömuseosta). Näihin kannattaa tutustua!

terveisin Viri, Jaana, Johanna ja Timo

Onko tulevan biokaasulaitoksen taustalla olevien yhtiöiden taustat tutkittu? Mukana epämääräinen ja tiettävästi rikostutkinnassa oleva yhtiö.

Ihmettelijä