Hilpeä joulunavaus tulee taas

0

Hilpeässä joulunavauksessa perjantaina 27.11. klo 17.30 ja 19.00 Piikkiön kirkossa pääsee mukavasti joulutunnelmaan musiikin sävelin. Perinteisiä joulunavauksia järjestetään tänä vuonna kaksi, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan siten, että turvaväleistä voidaan huolehtia. Joka toinen penkkirivi on pois käytöstä.

Konsertissa kuullaan ja nähdään nelikätistä ja nelijalkaista urkujen soittoa, kun urkutaiteilijat Tiina Ilonen ja Ville Urponen soittavat vauhdikkaita ja iloisia joulukappaleita kirkon uusilla uruilla.

Illan aikana esiintyy myös Ilonen House Band, jossa soittavat Jyrki Alonen , Tiina Ilonen, Harri Lukander, Aarre Palomäki ja Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta .

Turvavälein kirkkoon mahtuu sata henkilöä. Käytäthän maskia mikäli se on sinulle mahdollista. Maskeja on jaossa kirkossa. Tapahtumaan saatavilla lippuja ennakkoon Lippu.fi ja Piikkiön palvelupiste.

Piikkiön seurakunnan netti- ja facebooksivuilla alkaa myös 1. joulukuuta soiva joulukalenteri. Sen luukku aukeaa joka aamu kello 8.