MLL ja M-Market jakavat perjantaina joulukalentereita

0

MLL:n Paimion osastossa tuli ajatus, että he haluavat ilahduttaa Paimion lapsia näin poikkeuksellisen vuoden tullessa joulukuuhun.

– Päätimme, että suklaajoulukalenterit ovat mahtava juttu, onhan ihanaa odottaa joulua makeiden hetkien parissa. Ehkä näin saamme myös tarjottua kalenterit perheille, jotka syystä tai toisesta eivät sellaisia pysty hankkimaan. Menimme M-marketilta tilailemaan kalentereita, ja siellä innostuttiinkin ajatuksesta heti ja pojat halusivat osallistua tempaukseen tarjoamalla puolet lahjoitettavista kalentereista. Ihan mahtavaa meininkiä täällä Paimiossa, yhteisvoimin saadaan kaikkea ihanaa aikaiseksi. Tempauksella haluamme yhdessä toivottaa jännittävää ja ilontäyteistä joulunodotusta kaikille! Kalentereita jaamme siis 1/lapsi, rajoitetun erän, perhetalo Hattaran porteilla, tänään perjantaina 20.11. klo 18-19. Perjantaina sattuu sopivasti olemaan Lapsen oikeuksien päivä, kertovat MLL Paimion edustajat vasemmalta Kati Varjonen, Salla Järvinen ja M-Marketin pojat Jesse Kantonen ja Arttu Väisänen.