Näitkö tai kuulitko?

0

PAIMIO,KAARINA Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä ja havaintoja sekä Piikkiön liiankin tiheään sattuneista tulipaloista, että seutukuntaa kiusaavista parturi-kampaamojen murroista.

Viestintäpäällikkö Anna Saarenoja Lounais-Suomen poliisilaitokselta kertoo, että yhtään vihjettä ei ole tullut. Edelleen tietoja toivotaan lauantaina 17. lokakuuta roihahtaneesta palosta, jossa ensin paloi Kirkkopuistontie 3:ssa auto ja myöhemmin varastorakennus. Poliisi epäilee kumpaakin paloa tahallaan sytytetyiksi.

Samassa pihapiirissä on ollut rakennuspalo myös aiemmin, huhtikuussa 2019. Lisäksi Piikkiön seudulla on vuosien varrella ollut muitakin paloja, joita poliisi epäilee tahallaan sytytetyiksi.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja tai muita tietoja sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Paimion lisäksi parturi-kampaamoihin on tehty kummallisia murtoja. Murtoja on jo kymmenkunta, eli Paimion lisäksi myös Turussa ja Kaarinassa.

Kaarinassa parturi-kampaamoliikkeissä on 13.10. jälkeen ollut ainakin viisi ilmoitettua varkautta, Turussa kaksi ja Paimiossa yksi, joka on siis viime viikonlopulta 30.10.–1.11.

Poliisi pyytää mahdollisia vihjeitä tekijäistä/tekijöistä sekä mahdollisesta ajoneuvosta, jolla varas tai varkaat ovat olleet liikkeellä. Mahdolliset silminnäkijähavainnot tai muut asiaan liittyvät tiedot voi ilmoittaa poliisille sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.