Pop-up vauhdittaa ja tsemppaa taas työnhakijoita

0
Paimion työvoimapalveluiden Duuni-tiimiin kuuluvat Johannes Joutsenlahti, Elina Kataja, Helena Heinonen ja Riitta Ahlqvist.

Paimion kaupungintalolla lokakuussa järjestetty Pop-up Työllisyyden palvelutori onnistui hienosti ja palautteen innoittamana kaupungin työvoimapalvelut palaa virastolle torstaina uudemman kerran. Tapahtumassa on tarjolla vinkkejä työpaikan löytämiseen ja neuvoja työttömyyteen liittyvissä asioissa. Palvelutorille on tällä kertaa lisätty myös CV-klinikka, jota varten kannattaa hakijan ottaa oma ansioluettelo mukaan.

Vinkit, neuvot ja opastusta on tarjolla kahvikupposen kera torstaina kello 12-14.

– CV-klinikalla annamme vinkkejä ansioluettelon viilaamiseen, ja järjestämme myös CV-kuvauksen tapahtuman aikana. Kaksikymmentä ensimmäistä halukasta ehditään kuvaamaan ja kaksikymmentä ensimmäistä kuvattavaa saa myös yllätyslahjan, kertoo Riitta Ahlqvist .

Hän muistuttaa, että yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, eikä kuvan merkitystä työhakemuksessa, ansioluettelossa, LinkedIn-profiilissa voi liikaa korostaa.

Hänen lisäkseen paikalla palvelutorilla palvelevat työvoimapalveluista Helena Heinonen ja Elina Kataja .

– Edellisessä tapahtumassa saimme tarjota ”ensiapua” liki 25 osallistujalle ja samaa apua on tarjolla nytkin. Palaute silloin oli hyvää, ihmiset kiittelivät ja lähtivät hyvällä mielellä, jopa suoraan sanoivat, että tällaiselle tapahtumalle on tarvetta.