Positiivisin kisassa ääniä annettiin 601, ja niistä 175 kertyi Kuntopeimarin Vesa Virtaselle

0

PAIMIO

Paimion positiivisin yrittäjä vuosimallia 2020 on Kuntopeimarin Vesa Virtanen. Hän sai äänestäjiltä 175 ääntä ja perusteluissa mainittiin Vesan pysyvä hyväntuulisuus ja tekemisen ja kehittämisen into.

Toiseksi kisassa tulivat 114 ääntä keränneet Marketpojat Jesse Kantonen, Arttu Väisänen ja Markus Lindgren ja kolmanneksi Teboil Paimion yrittäjäpariskunta Miikka Haapala ja Jenna Säteri sadalla äänellä.

Kisan seuraavia sijoituksia ei julkisteta , mutta merkillepantavaa on, että aivan kaikki ehdokkaat keräsivät ääniä, ja kaikkien äänet lasketaan useammissa kymmenissä. Se on voitto, jonka jakavat kaikki kisaan mukaan lähteneet finalistit.

Tulokset kertovat yksiselitteisesti, että yrittäjyydessä on kyse luovuudesta, sinnikkyydestä, ahkeruudesta ja yrittämisen vankasta halusta. Palvelu ja asenne ovat kaikilla kohdillaan.

 

Palaute kisan parasta antia!

Kärkeen sijoittuneiden kisaajien lisäksi merkillepantavaa tässä kisassa oli, että noin 80 prosenttia äänestäjistä kirjasi myös perusteita äänilleen. Ja niiden perusteella kisa, jos mahdollista, on tätäkin tärkeämpi.

Oheen on kirjattu kunkin kisaan osallistuneen yrityksen saamaa palautetta. Paljon jää julkaisemattakin, mutta näistä kannustavista palautteista voivat kaikki muutkin ottaa opikseen.

Vesa Virtanen

Kuntopeimari, Vesa Virtanen

Liikkumiseen innostaminen on taitolaji. Vesalla on upea taito saada kaiken kuntoiset motivoitumaan liikkumisesta. Se on asenne kysymys.

Yrittäjältä ei ideat lopu vaan toi kontissa kuntosalin ulkoilmaan loistavalle sijainnille Ankkalammen laidalle. Jäsenille huippu juttu, kun koronakevät oli myös isku kuntosaliyrittäjille.

Aivan mahtavaa kun meillä on kuntopeimari ja Vesa. Jaksaa aina olla vahvana ja porskuttaa eteenpäin.

Vesa on niin Vesa!

Paikka kehittyy ja asiakkaiden toiveita kuunnellaan.

Positiivinen, luova, auttavainen, ymmärtäväinen ja sitkeä yrittäjä.

Aina iloinen ja mukana kaikessa. Hyvä asiakaspalvelija ja löytää aina ratkaisut kaikkeen. Joustava ja kekseliäs ja hänestä saa vaikutelman, että aina on toivoa.

 

Markus Lindgren, Jesse Kantonen, Arttu Väisänen,

M-Market, Jesse Kantonen , Arttu Väisänen ja Markus Lindgren

Palvelu on loistavaa ja yhteistyö paikallisten toimijoiden kanssa pelaa joustavasti ja loistavasti.

Marketpojat tekevät työtä ja tarjoavat palveluita aina muiden parasta ajatellen. Pojilla on positiivinen asenne niin bisnes- kuin vapaa-ajan elämässä. Auttavaisia ja ystävällisiä kaikki!

Aina iloista ja kohteliasta palvelua. Erittäin tarpeellinen kauppa Paimiolaisille. Luo hyvää mieltä.

5/5 hemmot ja palvelu.

Hurtti huumori ja palveluhalukkuus huippuluokkaa!

Poijjaat on vaan niin timanttia.

Hyvä palvelu ja kotoinen kyläkaupan tunnelma. Valikoima pienessä kaupassa yllättävän hyvä. Ystävällinen henkilökunta.

On niin iloisii,tulee itekin hyvälle mielelle <3

 

Miikka Haapala ja Jenna Säteri

Teboil, Miikka Haapala ja Jenna Säteri

Esimerkillistä yritystoimintaa, aina hyvä tunnelma sekä palvelu.

Ovat kehittäneet palveluitaan vuosien varrella hyvin.

Jennaa et näe koskaan tiskin takana huonolla tuulella! Hyväntuulisuus ja iloisuus ja nauru on aina havaittavissa, kun Teboililla käy ja tuntuu tarttuneen muuhunkin huoltoaseman henkilökuntaan.

Asioin päivättäin kyseisellä huoltoasemalla, aina on tuoreita virvokkeita tarjolla ja hyvää asiakaspalvelua vuodesta toiseen.

Ammattimaista ja mukavaa palvelua. Osti sitten ruokaa taikka bensaa.

Unohdan aina kellon kulun, kun heidän kanssa naureskellaan❤.

Asemalla on positiivinen henki ja yrittäjät tekevät töitä lämmöllä asiakkaidensa hyväksi.

Hyvää palvelua tasapuolisesti kaikille, hyvä ja iloinen henkilökunta lisäplussana.

 

Riina Vihanto

Autokorjaamo Sonkki, Korpimäen ratsutila, Riina Vihanto

Sonkki vaan on!

Palvelu pelaa, kuin se kuuluisa junan vessa. Kerran hätätilanteessa saanut apua, vaikka firma oli jo ehtinyt mennä kiinni.

Asiantunteva ja mukava henkilökunta.

Riina on ihanan aurinkoinen persoona molemmissa yrityksissään. Hyvällä huumorintajulla ja ystävällisyydellään hän on antanut paljon iloa niin autokorjaamolla kuin Korpimäen Ratsutilallakin.

Hymy löytyy kiireisinäkin päivinä!

Olemme käyttäneet Sonkin autokorjaamon palveluita lähes 30 vuoden ajan. Eikä ole koskaan tarvinnut pettyä. Iloinen, asiakaspalvelija Riina hoitaa ”paperityöt” konttorin puolella varsin mallikkaasti. Piste iin päälle.

Täyden kympin korjaamo.

Riinalla on energinen, positiivinen ja periksiantamaton asenne yrittämisen kaikilla osa-alueilla.

 

Satu Nurmi

Nurmen Puutarha, Satu Nurmi

Satun kanssa asioidessa tulee aina hyvälle tuulelle. Sinnikäs ja positiivinen puutarhuri.

Satu best!

Iloista ja auttavaista palvelua aina. Rakkaus tekemiseen näkyy.

Satu on löytänyt selkeästi oman juttunsa ja nauttii omasta työstään ja kädenjäljestään. Kyynisyys ei ole saanut sijaa, vaan vuodesta toiseen kasvun ja luonnon monimuotoisuuden ihme saa Satun valtaansa.

Asiakaspalvelijana Satu pyrkii aina kuulemaan asiakkaansa toiveita ja tarpeita sekä osaa esittää juuri ne oikeat kysymykset, jotta asiakkaan puutarhaan saadaan mahdollisimman toimiva lopputulos.

Ei suurta eikä ihmeellistä markkinatalouden näkökulmasta, mutta suurta ja ihmeellistä luonnon, hyvinvoinnin ja ympäristönäkökulmista katsottuna!

Satu jaksaa hymyillä turuilla ja toreilla, vaikka taivaalta tulis rakeita. Optimistinen ja raikas tapa suhtautua yrittäjyyteen ja sen haasteisiin. Ihailen häntä suuresti.

 

Katja Nousiainen

Katjan Mareena, Katja Nousiainen

Ystävällisyys ja positiivisuus huokuu aina kun käy. Ihanaa iloisuutta ja lämmöllä tehtyä työtä. ❤

Katja on aina iloinen, positiivinen ja elämäniloa muillekin jakava ihana persoona. Hänen taitavissa käsissään on ilo olla hemmoteltavana 🙂

Katja hoitaa lempeästi ja kokonaisvaltaisesti asiakastaan tehdessään kosmetologin työtä. Hänen käsittelyssään kevenee aina myös mieli. Hänessä on positiivisuutta vailla vertaa!

Ihana Katja palvelee aina iloisella ilmeellä ja jutustelee hyväntuulisesti.

Hän vaan tämän ansaitsee jos joku.

Positiivisen ajattelun Grand Lady kaikista kokemuksistaan huolimatta! Aina innokkaasti mukana uusissa jutuissa ja kehittää yrityksensä palveluja eikä jäänyt tuleen makaamaan korona keväälläkään!

 

Heli Tommila

Heimon Grilli, Aija Tommila

Heli on aina iloinen ja puhelias, eikä häntä pahalla päällä näe. Hänellä on nuoruuden intoa ja jaksamista pärjätä yksityisyrittäjänä. Hän myös rohkeasti kokeilee uusia reseptejä grillillä!

Paimion katukuvassa positiivinen kaiken kansan ahkera ja uudistuskykyinen yrittäjä. Hymyilee ja tykkää työstään.

Aina iloinen!

Nuori yrittäjä joka on positiivinen ja palvelualtis!

Grillille mennessä aina toivoo näkevänsä Helin luukulla. Ei muissakaan työntekijöissä mitään vikaa ole, mutta Helin kanssa tulee rupateltua paljon muutakin siinä ohessa. Helillä on positiivinen ja hyvä asenne työhön. Hän ei koskaan ole naama väärinpäin.