Uimahallissa ja S-marketissa mahdollinen korona-altistus

0

Paimion uimahallissa ja S-marketissa on tapahtunut vajaa viikko sitten maanantaina 16.11. mahdollinen koronalle altistuminen. Paimion tartuntatautiviranomaiset kehottavat näissä tiloissa tuolloin klo 16:15 ja 18:45 välillä samanaikaisesti asioineita henkilöitä tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan herkästi koronatestiin, mikäli heille ilmaantuu koronavirustaudin oireita 10 vrk:n kuluessa tuosta ajankohdasta.

Kyseisissä tiloissa on siis asioinut henkilö, jolla on myöhemmin todettu koronavirustartunta. Kyseisissä tiloissa samanaikaisesti asioineet ovat saattaneet altistua tartunnalle.

Johtava lääkäri Nora Hagelberg muistuttaa, että koronavirustaudin oireita voivat olla kuume, kurkkukipu, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, nuha, haju- tai makuaistin häiriöt, pahoinvointi ja ripuli. Jos tällaisia oireita ilmenee ja epäilet altistuneesi, on viranomaiset suosittelevat ottamaan yhteyttä terveyskeskukseen.