Vistan koulussa koronatartunta

0

Paimion Vistan koulussa on todettu koronatartunta. Koulu tiedotti asiasta maanantai-iltana.

Tartunta on todettu yhdessä luokassa ja terveysviranomaiset ovat asettaneet altistuneet 10 päivän karanteeniin. Koulu on lähettänyt viestin kaikille karanteeniin ja etäopetukseen joutuville. Myös muita huoltajia ja henkilökuntaa on informoitu asiasta.

Muu opetus koulussa jatkuu normaalisti, korostaa rehtori Ari Nuorikkala.

Paimiossa tuli viikonloppuna täyteen viisi koronatartuntaa keväästä alkaen. Paimio nousi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL:n) koronakartalle lauantaina. Paimio on ollut yksi harvoista Varsinais-Suomen kunnista, jossa tartuntojen määrä on pysytellyt pitkään alle viidessä.

Sauvossa tartuntojen kokonaismäärä on edelleen alle viisi.

Maanantaina THL ei raportoinut Paimiossa uusia koronatartuntoja. THL tilastoihin uusi todettu tartunta siirtyy yleensä päivän viiveellä.