NASEVAT

0

Kiitos Paimion opisto ja Anna Schukov. Ukulelensoittoa vasta-alkajille, miten hyväntuulinen kurssi ja opettaja. Syksyn ja alkutalven parasta antia. Kiitos vielä.

Ukulele

Unohdin laukkuni ostoskärryyn Paimion K-Supermarketissa. Kiitos henkilölle, joka palautti sen kaupan henkilökunnalle. Hyvää joulua!

Arja Alitalo

Paikallisessa kaupassa pari kertaa viikon sisällä nähtyä: kolme tyttöstä, iältään 10+, ostoksina pelkkää energiajuomaa. Poika, ikä arviolta 11, ainoina ostoksina karkkipussi ja energiajuoma. Näistä myrkyistä ei ole mitään hyvää sanottavaa, ainakaan keskenkasvuisille. Lieveilmiöinä mm. ylivilkkautta ja vääristynyt vuorokausirytmi, jotka näkyvät ainakin koulussa. Olisiko jo aika tehdä ryhtiliike ja toimia vastuullisesti tässäkin? Jotkut kauppiaat jo niin tekevätkin.

Opettaja

Hieno kirjoitus KL 4.12. metsästyskulttuurista ja nuorista tulevista metsästäjistä. Metsästysseurojen ”ukkoutumisesta” on puhuttu vuosikausia. Paimiossa tuntuu kuitenkin olevan täysi mahdottomuus päästä peura/hirviporukoihin mukaan.

Arto Laakso, paimiolainen vuodesta 2001

Tämän 5,6 miljoonaisen kansan oletetaan pelastavan koko maailman ilmastonmuutokselta, kuitenkaan ruohonjuuritasolla ei osata pitää edes omia nurkkia siistinä. Kuva otettu parisen viikkoa sitten Paimion Vistan pienjäteasemalta. Kovin jäykkäselkäisiä ja siivottomia ovat ko. paikan ”asiakkaat”.

Masi