NASEVAT

0

Tokmannin risteys on oudon pimeä, välillä vaikea jopa hahmottaa, mistä sinne käännytään. Saisiko jonkun näkyvän kyltin tai sitten katuvalot olisi syytä vaihtaa.

Olenko ainoa hortoilija?

S-marketin yhteydessä on ruokapaikka. Mutta miksi te, jotka tulette ruokailemaan olette ilman maskia jonossa ja pitkä jono kulkee kaupan puolella, jossa maskilliset odottavat vuoroaan lihatiskille. Maski päässä ei voi syödä, mutta sen voi riisua pöydässä.

Ota muut huomioon

11.12 lehdessä oli laajasti käsitelty metsiä ja metsänhoitoa niin Peimarin alueella kuin laajemminkin. Mutta mitään mainintaa Metso-ohjelmasta ja sen tuomasta mahdollisuudesta suojella luonnon monimuotoisuuden kannalta tärkeitä kohteita ei ollut.

Jari Virtanen

Ikävä yllätys, ilkeä teko. 15.12 yritin startata autoani Seuratien parkissa. Ei inahdustakaan. Kas kummaa akku oli varastettu. Törkeää.

Hilve Puumalainen

Eihän kaupan työntekijöiden tehtävä ole vahtia mitä kukakin kaupasta ostaa. K18 jutut eri asia. Eihän he kiellä ylipainoisiakaan ostamasta herkkuja. Jos jokainen keskittyy omiin ostoksiin eikä toisten. Energistä joulumieltä kaikille.

Vastuu lähtee kotoa

Hoitoala… kannustavat, huolehtivat ja suurella sydämellä asiakkaista ja työkavereista välittävät ihmiset ovat parasta mitä ympärilleen saattaa toivoa näinä aikoina ja aina. Kiitos.

Tultsi

Maanantaina 14.12 metsästäjät etsivät kolarissa loukkaantunutta peuraa lämpökameran avulla Kravinkujan varrella. Ojasta ei pompannutkaan ylös peura, vaan kaksi venäjää puhuvaa polkupyörävarasta. Pelästyivät kenties haulikoita, kun toinen pyöristä jäi tienpenkalle.

kierrätykseen viemistä odottivat ladossa…

Mitä ihmettä täällä Paimiossa tapahtuu? Minä teen töitä kotona, käytän maskia, liikuntaharrastukseni on seis, mutta jääkiekkoilijat pitävät edelleen harjoituksia jäähallilla? Kuka on tähän antanut luvan kun kaikki muu on suljettu?

Pienessä pukukopissahan korona ei tartu, eihän?