NASEVAT

0

Jokainen voisi kaupassa keskittyä omiin ostoksiinsa. Antaa kanssa ihmisten ostaa ikään ja sukupuoleen katsomatta mitä haluavat, kunhan lain puitteissa on sallittua. Lista olisi loputon mitä keneltäkin ikä tai koko ryhmältä pitäisi kieltää.

Kahvikaan terveellistä ole

Kiitos Paimion terveyskeskuksen koronanäytteenotto ystävällisestä ja ripeästä palvelusta!

Testissä käynyt

Hei äiti ja isä! Terveiset Hanhijoen koulun pihalta. Täällä minä pikku-Eemeli harjoittelen 8 ja hätäjarrutusta pikku mopollani lauantai-illalla 19.12. kuuden aikaan. Sit yks mies tuli ja keskeytti leikin. Olisin vieläkin nobody, mut kaverit paljasti:

V—u Eemeli, lopeta!

Hei sinä harmaa fordi, voitko mennä muualle ajelemaan kun sinun autosi pitää kauheaa meteliä tai sitten laitat putkesi kuntoon.

Kiukkuinen koiranulkoiluttaja

Onko kaupunki miettinyt tarkkaan ja joka kantilta uuden frisbeegolf-radan paikkaa? Ulkovirkistysalueelta kaadetaan jälleen puita ja juoksupolulle ja laduille tulee lisää liikennettä. Päiväkodin ja lähikoulun suunnistusmaasto muuttuu. Ei meidän syy.

Liitokiekkogolffari

Fyysisiä kontakteja tänä jouluna ei voinut olla. Onneksi sähköinen viestintä toi yksinasuvankin kotiin jouluista tunnelmaa kuin normaaliaikanakin. Kiitokset niistä!

Hyvä näin