Alkon ryöstö hämmensi torikeskuksessa aattona- tekijät kateissa

0
Paimiossa Sukselantiellä pakettiauto päätyi ojaan tiistaina 22.12.

PAIMIO

Lounais-Suomen poliisilla oli hälytystehtäviä jouluaaton aamun ja sunnuntai aamun välillä yhteensä 834 kappaletta. Yksi niistä toi partion Paimioon, jossa vilkasta aattoaamupäivää torikeskuksessa ja viereisessä S-marketissa hämmensi Alkon myymälässä tehty ryöstöyritys.

Kaksi toistaiseksi tuntematonta miestä anasti Paimion Alkosta puukolla uhaten kaksi pulloa viinaa. Tekijät ovat jääneet kateisiin. Komisario Kirsi Koskinen vahvistaa, että asiasta on kirjattu rikosilmoitus ryöstö -nimikkeellä. Tuntomerkeiksi toisella miehellä on kirjattu ruskea takki, farkut ja harmaa lätsä, toisella vaalean sininen/harmaa huppari ja toppaliivi.

Muutoin joulun aika sujui seutukunnalla pääsääntöisesti rauhallisesti, vaikka yleisesti ottaen Lounais-Suomen poliisin tilastojen mukaan partioiden tehtävistä lähes viidennes oli kotihälytyksiä. Niiden määrä kasvoi yli kolmellakymmenellä. Myös rattijuopumukseen liittyvien tehtävien määrä nousi, mutta niidenkään osalta ei jaotella kuntia tai asuinalueita tarkemmin.

Kaarinassa Kartanontiellä kerrostalohuoneistossa oli tulipalo joulupäivän aamuna. Tapaninpäivän iltana Lautakunnankadulla pariskunnan välinen tappelu vaati poliisin puuttumisen asiaan. Tapahtumapaikalta otettiin kiinni yksi mies epäiltynä pahoinpitelyyn.

Poliisilla on seudullisesti myös kaksi takaa-ajotehtävää, useita ulosajoja ja liikenteenvaarantamistilanteita selvitettävänään.